Uitverkocht

Bluetooth Carkit van Mr. Handsfree

Niet leverbaar

Deze carkit is geschikt voor iedere telefoon die beschikt over bluetooth. De razendsnelle verbinding met bluetooth 3.0 zorgt ervoor dat je altijd handsfree bereikbaar bent!

230 euro is de boete voor het niet-handsfree bellen. Dat is een hele hoop geld.. en dat is niet voor niets natuurlijk, want het is ook gewoon heel erg gevaarlijk. Als je wel eens belt in de auto is het dus maar beter om een goede carkit te hebben. Heb jij nog geen carkit, of ben je er gewoon niet tevreden over? Niet getreurd. Wij bieden je vandaag een meer dan degelijke bluetooth carkit aan voor de prijs van slechts €29,95. Sla je slag!

Kraakhelder geluid

De carkit is geschikt voor iedere telefoon die beschikt over bluetooth. De razendsnelle verbinding met bluetooth 3.0 zorgt ervoor dat je altijd handsfree bereikbaar bent. De ingebouwde luidspreker is van uitstekende kwaliteit waardoor je je gesprekspartner altijd luid en duidelijk kunt verstaan. Dit geldt natuurlijk ook voor de microfoon, je kunt zelfs de gevoeligheid ervan instellen. Nooit meer last van ruis op de lijn!

Optimaal gebruiksgemak

Met 1 druk op de knop een oproep beantwoorden of beëindigen. Zo simpel is het! Het heldere en overzichtelijke display kun je eenvoudig ergens in de auto bevestigen. Ook net zo makkelijk maak je hem weer los, voor als je bijvoorbeeld even ergens wil parkeren en je hem niet in het zicht wil laten hangen. Er zal een handige remote worden meegeleverd die je kunt bedienen via je stuur, handig! Met deze carkit voorkom je niet alleen bekeuringen, maar ook ongelukken. En dat voor slechts 3 bescheiden tientjes!

Specificaties

-Uitstekende geluidskwaliteit: Full duplex - DSP-technologie

-Instelbare gevoeligheid van de microfoon

-Met afstandsbediening voor op het stuur

-Het scherm toont inkomende nummers, telefoonboek, etc.

-Afmetingen scherm: 90 x 75 x 35 mm

Highlights & specificaties

  • Slechts €29,95 ipv €89,95
  • Bluetooth Carkit van Mr. Handsfree
  • Met ingebouwde luidspreker en microfoon
  • Zeer goede & duidelijke geluidskwaliteit
  • Slim design, te bedienen vanaf je stuur
  • Met helder LCD display, gemakkelijk te bevestigen en los te halen
  • Plug & Play, geen ingewikkelde installaties
  • Voorkom boetes en ongelukken!
  • Verzendkosten: slechts €4,95
Toon details Verberg details