Uitverkocht

Mr. Handsfree 3D Virtual Reality Bril

Niet leverbaar

Schuif je smartphone (Android, Windows of iPhone) in de bril en waan je in een andere wereld. Voor je, achter je, boven je, onder je: 360 graden om je heen!

Je hebt ze vast al meerdere malen voorbij zien komen op TV: de Virtual Reality brillen. Hartstikke tof om te zien hoe die mensen helemaal in hun virtuele realiteit zijn opgegaan. Maar weet je wat nog leuker is? Zelf deze opwindend realistische virtuele wereld binnenstappen! Doordat één van onze inkopers een prachtige deal heeft gesloten kunnen we je al zo'n bril aanbieden voor slechts €9,95!

Waan jezelf in een andere wereld

Vandaag is jouw kans om jezelf van toeschouwer naar deelnemer te transformeren met deze Mr.Handsfree VR100 3D Virtual Reality Glasses. Je weet niet wat je meemaakt! De brillen geven jou een 360˚ belevenis binnen de verschillende Virtual Reality werelden, games en 3D-films (die te downloaden zijn in de App-winkels van Apple, Google, Windows en Youtube etc). Je zit er middenin en beleeft alles heel intens. Dat wil iedereen toch wel eens proberen?!

Een geweldige belevenis

Hoogtevrees? Met deze virtual reality bril maak je voor je het weet een ritje in de achtbaan. Gemakkelijk en veilig vanaf de bank! Door deze virtual reality bril bevind jij je in een hele andere wereld. Je kan nu vanaf de bank of trein in de achtbaan zitten of een kijkje bij de dinosaurussen nemen. Voel je net als Neil Armstrong en neem ook een kijkje op de maan met deze 3D experience. Schuif je smartphone (Android, iPhone of Windows phone) in de bril en waan je in een andere wereld. Voor je, achter je, boven je, onder je: 360 graden om je heen. De virtual reality bril werkt super eenvoudig, je klikt je telefoon er in en sluit de bril. Deze kun je vervolgens nog afstellen voor de ultieme belevenis. Super eenvoudig plug & play!

Specificaties

-Materiaal frame: ABS

-Materiaal lenzen: Sferisch

-Verstelbare lenzen voor optimaal zicht

-Verstelbare hoofdband

-Voorzien van foam voor een comfortabel contact met je gezicht

-Handige en veilige smartphone-houder geschikt voor smartphones met afmetingen tot 16 cm lengte en 8 cm breedte

-Apps voor het gebruik van deze VR-brillen zijn verkrijgbaar in de App-winkels van Apple, Android en Windows maar ook via Youtube

-Gewicht: 230 g

Highlights & specificaties

 • Slechts €9,95 ipv €79,95
 • Mr. Handsfree 3D Virtual Reality Bril
 • Bekijk 3D video's, films en speel virtual reality games
 • Geschikt voor alle smartphones van android, apple en windows
 • Zeer eenvoudig in gebruik, volledig plug & play
 • Apps en video's zijn te vinden op youtube en de appstore/playstore
 • Verstelbare lenzen voor optimaal zicht
 • Verstelbare hoofdband voorzien van foam voor comfortabel gebruik
 • Ontzettend leuk voor zowel jong als oud
 • Maak voordelig kennis met deze nieuwe rage uit 2016!
 • Verzendkosten: slechts €4,95
Toon details Verberg details