Qleancare Handspray 60ml | 75% Alcohol

Levertijd: Max. 1 tot 5 werkdagen

Dankzij deze handgel blijven je handen heerlijk schoon, goed verzorgd én draag jij bij aan de gezondheid van jezelf en de mensen om je heen!

€ 24,99  € 6,99

Op een dag raak je ontelbaar veel verschillende oppervlakten aan. Wij zijn ons daar tegenwoordig nog veel meer van bewust. Het is om hygiënische redenen zeer belangrijk om de oppervlakten en apparaten die je dagelijks veel aanraakt zo schoon mogelijk te houden. Dat doe je simpel en effectief met de QleanCare Handspray 60ml. Met 75% alcohol zorg je ervoor dat je handen en omringende objecten snel ontsmet worden.

Informatie

Gebruik de spray voor je handen, maar ook voor deurklinken of autosturen. De spray heeft een ideaal formaat om mee te nemen in je tas of rugzak. Bestel in een keer een aantal flesjes en plaats deze door je huis of op kantoor op verschillende plekken. Zo ontsmet je snel en eenvoudig je hele huis en leefomgeving! De spray droogt snel op en plakt niet.

Deze desinfecterende handspray is een handig en effectief middel om je handen snel en hygiënisch te reinigen zonder water en zeep. De handspray desinfecteert en geeft je huid een schoon en fris gevoel. De spray wordt veel gebruikt binnen de horeca, maar ook op (hoofd)kantoren van diverse bedrijven staan de flesjes inmiddels verspreid.

Zijn je handen nog stevig vervuild, dan wordt aangeraden deze eerst te wassen. Breng vervolgens een passende hoeveelheid aan en wrijf gedurende een aantal seconden in voor effectieve hygiënische werking.

Voorzorgmaatregelen:

Houd uit de buurtbij vuur en warmtebronnen.

Houd buiten bereik van kinderen.

Bewaar de handgel altijd in een goed afgesloten verpakking.

Bij contact met de ogen geldt: voorzichtig afspoelen met water gedurende minuten. Raadplkeeg vervolgens direct een arts.

Highlights & specificaties

  • Handig om mee te nemen 1
  • Desinfecterende werking op schadelijke bacteriën
  • Zorgt voor een schoon en fris gevoel
  • 75% ethyl alcohol, sterke ontsmetting
  • Sla een paar flesjes in en je bent lange tijd verzekerd van gedesinfecteerde handen
  • Reinigt de handen zonder gebruik te maken van water en zeep
Toon details Verberg details