Uitverkocht

Hyundai lichaamsanalyse weegschaal met Bluetooth

Niet leverbaar

Deze weegschaal meet naast jouw gewicht ook nog het vetpercentage, het vochtgehalte, bot- en spiermassa, BMI en benodigde calorieën.

Deze unieke weegschaal meet naast jouw gewicht ook het vetpercentage, het vochtgehalte, bot- en spiermassa, BMI en benodigde calorieën. Deze weegschaal biedt jou de middelen om te werken aan een gezondere levensstijl en dagelijks jouw progressie wilt volgen. Het ingebouwde LCD-scherm geeft met duidelijke cijfers de stand van zaken aan.

Lichaamsanalyse

Gezond leven en met je conditie bezig zijn is de trend die al jaren blijft groeien, en wie wil er nu niet een gezond leven leiden? Deze Hyundai weegschaal is hier uitermate geschikt voor met alle ingebouwde opties om jouw lichaam te analyseren, zo houd je een goed inzicht in je dagelijkse progressie. De weegschaal analyseert jouw lichaam zodra je erop gaat staan. Opvolgend geeft de weegschaal op het display het gewicht, vetpercentage, vochtgehalte, bot- en spiermassa, BMI en benodigde calorieën aan. Met de mogelijkheid om 10 personen in te programmeren kan het hele gezin mee doen.

LCD-scherm en Touchpaneel

Deze personenweegschaal is voorzien van een groot LCD-scherm dat zowel met licht als in het donker goed te lezen is. Onder het LCD-scherm is een touch panel aangebracht waarmee je eenvoudig de juiste voorgeprogrammeerde setting kunt kiezen.

Batterijen

Om energie te besparen gaat de weegschaal automatisch na 10 seconden weer uit, de weegschaal werkt op vier AAA-batterijen (niet meegeleverd).

Specificaties

- Materiaal: Gehard glas, ABS & RVS elektroden

- Kleur weegschaal: wit

- Analyse: gewicht, vetpercentage, vochtgehalte, bot- en spiermassa, BMI en benodigde calorieën

- Geheugen: 10 personen max

- Scherm: LCD met LED backlight

- Formaat: 31,5 x 3,2 x 31,5 cm

- Batterijen: 4 x AAA batterijen (niet meegeleverd)

Highlights & specificaties

  • Meet naast gewicht ook vetpercentage, vochtgehalte, bot- en spiermassa, BMI en benodigde calorieën
  • Ideaal als je werkt aan een gezondere levensstijl
  • Volg dagelijks je progressie
  • 10 geheugenplaatsen - geschikt voor het hele gezin
  • Automatische uitschakeling na 10 seconden om de batterij te sparen
Toon details Verberg details