XL-pack Gillette Scheermesjes (8 stuks) | Keuze uit Mach3 en Fusion

Levertijd: Max. 1 tot 5 werkdagen

Vandaag zijn deze 8-packs Gillette scheermesjes voordeliger dan ooit. Een mesje gaat tot wel drie maanden mee, waardoor je je met een 8-pack twee jaar lang kunt scheren voor een schijntje.

€ 29,99  € 13,99

Hoe je het ook wendt of keert; de originele Gillette scheermesjes geven toch echt het allergladste scheerresultaat. Helaas zijn de mesjes enorm duur in de winkel en kiezen veel mensen daarom toch voor een goedkoper alternatief. Maar dat hoeft gelukkig niet meer! Onze inkopers hebben alles op alles gezet om deze spectaculaire aanbieding voor je te regelen. Vandaag zijn deze 8-packs van Gillette voordeliger dan ooit. Een mesje gaat tot wel drie maanden mee, waardoor je je met een 8-pack twee jaar lang kunt scheren voor een schijntje!

8-pack Gillette Mach3 scheermesjes 

Gillette Mach3 scheermesjes scheren dichter op de huid in één beweging. Bovendien geven de scheermesjes 50% minder druk op de huid, zodat je geen huidirritatie of rode huid krijgt na het scheren. De individueel verende mesjes snijden met gemak door de haren heen en zorgen voor de zachte huid die je verwacht na een scheerbeurt met Gillette. Alle Mach3 scheermesjes kunnen worden gebruikt op alle Mach3 scheersystemen.

8-pack Gillette Fusion scheermesjes 

Gillette Fusion scheermesjes geven een gladder scheerresultaat dan ooit tevoren. De flexibele Comfort Guard bereidt het haar voor op het scheren en geeft een comfortabel en glad scheerresultaat dankzij de microribbels. De verbeterde Indicator Lubrastrip met vitamine E en Aloë zorgt voor optimale scheercondities. Vijf mesjes die dicht op elkaar geplaatst zijn verzekeren je van een super zacht huidje zonder stoppels. Het mesje op de achterzijde is ideaal voor de lastige plekken zoals onder de neus. Deze mesjes passen op de Gillette Fusion en de Fusion Power.

Highlights & specificaties

  • XL-pack Gillette Scheermesjes (8 stuks)
  • Keuze uit Gillette Mach3 en Gillette Fusion
  • Voor een perfect glad scheerresultaat zonder huidirritatie
  • 8-pack; genoeg voor zo'n 2 jaar lang scheren
  • Uiteraard 100% origineel, gegarandeerd!
Toon details Verberg details
MEGA-Pack (10-paar) Therapeutische Compressiesokken Premium

Deze kopergeweven compressiesokken geven een lichte druk op je voeten en verminderen daarom vervelende pijntjes, kram...

8-pack Gillette Scheermesjes + Gillette Fusion proglide set 1 up + 3 blades

XL-pack Gillette Scheermesjes (8 stuks) | Keuze uit Mach3 en Fusion +
+