10-Pack Wasbare Mondkapjes of 7-Pack Designer Wasbare Mondkapjes | Zeer comfortabel én wasbaar! OP = OP

Levertijd: Max. 1 tot 5 werkdagen

Bescherm jezelf en je medemens met deze herbruikbare mondkapjes! Deze mondmaskers zijn spatwaterdicht, ademend en er zijn geen speciale filters nodig.

€ 49,99  € 19,99

Nu mondkapjes op steeds meer plekken verplicht wordt en de overheid dringend adviseert om ze in publieke ruimtes te dragen, is het hoog tijd om een extra lading in te slaan. Bescherm jezelf en je medemens met deze herbruikbare mondkapjes! Deze mondmaskers zijn spatwaterdicht, ademend en er zijn geen speciale filters nodig. Duurzaam doordat je het mondkapje minimaal 30 keer kunt wassen, ze binnen 10 minuten weer kurkdroog zijn én ook nog eens gesteriliseerd zijn verpakt. Kies uit reguliere mondkapjes of een pak designer mondkapjes. Met deze duurzame maskers ben jij voortaan extra hygiënisch, maar zie je er ook stijlvol uit!

10-pack herbruikbare mondkapjes

Neopreen, ook wel polychloropreen genoemd, is een materiaal dat zich perfect leent voor het maken van mondkapjes. De stof is namelijk spatwaterdicht, dit beschermt je dus voor vochtdruppels, in tegenstelling tot de katoenen maskers die je ziet bij andere aanbieders. Hierdoor zijn er ook geen speciale filters nodig en ben je toch maximaal beschermd zonder dat er te kort gedaan wordt aan adem- en draagcomfort. Komt de stof je bekend voor? Duikpakken en chirurgische handschoenen worden hier ook van gemaakt namelijk, dit bewijst de veiligheid maar weer. Daarnaast is neopreen een buitengewoon duurzaam materiaal, het masker kan minimaal 30 keer gewassen worden en is in 10 min weer kurkdroog. Mocht je ineens toch met spoed naar buiten moeten, ben je in ieder geval volledig beschermd!

7-Pack Designer Wasbare Mondkapjes

Polyester in combinatie met polyurethaan is een materiaal dat zich perfect leent voor het maken van mondkapjes. Dankzij het polyester voelen de mondkapjes aan als textiel op de huid. Het materiaal zorgt ervoor dat de huid niet geïrriteerd raakt. Je kunt de mondkapjes op 60°C in de wasmachine wassen en hergebruiken. Deze designer mondkapjes zijn voorgevormd waardoor het mondkapje mooi aansluit op de kin en rondom de neus. Het mondkapje is comfortabel om te dragen en is zeer 

Hygiënisch geproduceerd

Voor een gezichtsmasker wat jouw gezondheid moet beschermen is het natuurlijk van belang dat vanaf het productieproces er al zo hygiënisch mogelijk gewerkt wordt. Daarom is er gebruik gemaakt van speciale lasers die de maskers met o technologie uitsnijden. De naden worden door een machine genaaid, vandaar dat deze naar buiten toe zitten en tot slot worden ze geseald. Hierdoor zijn ook de naden verzekerd van waterdichtheid. Er komen dus absoluut geen mensen aan de artikelen, zelfs niet tijdens het inpakken.

Highlights & specificaties

  • 10-PACK Comfortabele, Herbruikbare Mondkapjes of 7-Pack Designer Wasbare Mondkapjes
  • Gemaakt van duurzaam materiaal; hygiënisch en ademend
  • Spatwaterdicht en binnen 10 minuten na wassen weer kurkdroog
  • Maximaal adem- en draagcomfort
  • Gesteriliseerd en geautomatiseerd verpakt
  • Let op: retourneren niet mogelijk. Om hygiënische redenen gelden er afwijkende voorwaarden op dit product.
Toon details Verberg details