Uitverkocht

Mobiele Aircooler met Luchtzuiveraar

Niet leverbaar

Deze aircooler verspreidt een aangename, koele stroom frisse lucht op elke gewenste plaats.

In Nederland is het altijd snel benauwd en broeierig wanneer het warm begint te worden. Een beetje verkoeling is dan geen overbodige luxe. Aircosystemen zijn vaak bijna niet te betalen en brengen veel hoofdpijn met zich mee qua installatie. Daarom bieden wij vandaag een uitstekend alternatief aan: deze mobiele aircooler en luchtzuiveraar.

Schone en frisse lucht

Deze aircoole zal jouw leefklimaat flink verbeteren. Het zorgt met één druk op de knop voor een aangename temperatuur en een betere luchtvochtigheid. Deze aircooler heeft een vermogen van 65 watt en een luchtverplaatsing van 300 kubieke meter per uur. Daarnaast is hij erg stil. Met een maximaal volume van 55 decibel is de aircooler ook perfect geschikt voor in de slaapkamer. De uitblaasrichting en de snelheid van de te verplaatsen lucht bepaal je zelf met de knoppen op de aircooler. Wil je alleen een fris briesje, maar hoeft de temperatuur niet te zakken? Dan kies je gewoon voor de ventilatiestand.

Werking

De werking van de aircooler is anders dan van reguliere airconditioning. Een aircooler werkt, in tegenstelling tot airconditioning, zonder compressor of warmtepomp. Het werkingsprincipe is als volgt: in de aircooler wordt water langs een rooster geleid. Door dit rooster wordt warme lucht uit de ruimte gevoerd. Hierdoor verdampt het water en koelt de lucht sterk af. De aircooler geeft vervolgens een heerlijke koele bries door de ruimte.

Eenvoudig te verplaatsen

Dit apparaat is dankzij de zwenkwieltjes ontzettend mobiel. Je kunt het dus eenvoudig van de ene naar de andere ruimte verplaatsen. Hierdoor is hij geschikt voor ieder interieur: staat de koeler in de weg? Dan rol je hem gewoon aan de kant! Hierdoor is het apparaat ook ideaal voor op kantoor. Kantoren zijn vaak plekken waar veel mensen in dezelfde ruimte werken zonder goede ventilatie. De aircooler en luchtzuiveraar biedt uitkomst en biedt schone en frisse lucht!

Specificaties

- Vermogen: 65W

- Geluidsniveau: 55 dB

- 3 verschillende snelheden

- Swingfunctie: Ja

- Luchtverplaatsing: 300 m3/h

- Gemakkelijk verplaatsbaar door de zwenkwielen

- Capaciteit waterreservoir: 3,5 liter

- Afmetingen: 30 x 24 x 56 cm (breedte x diepte x hoogte)

- Gewicht: 4,7 kg

Highlights & specificaties

 • Mobiele Aircooler met Luchtzuiveraar
 • Ideaal voor thuis of op de werkvloer
 • Slechts 55 dB geluid: ook zeer geschikt voor de slaapkamer
 • Zorgt voor een aangename en gezonde woon/werkomgeving
 • Bepaal zelf de uitblaasrichting met de swingfunctie
 • 3 verschillende snelheden
 • Beschikt ook over een ventilatiestand
 • Gemakkelijk verplaatsbaar door 4 zwenkwielen
 • Must-have voor de warme dagen die gaan komen!
 • Maakt korte metten met stof, pollen, rook etc en biedt frisse lucht
 • Verzendkosten: slechts €5,95 (vanaf €75 GRATIS verzending)
 • GRATIS retourneren (30 dagen bedenktijd)
Toon details Verberg details