2-in-1 Aircooler en Luchtbevochtiger | 5,5 L | Incl. afstandsbediening en timer

Levertijd: Volgende werkdag verzonden!

Deze luxueuze aircooler verkoelt en bevochtigt de lucht in huis zelfs op de meest hete en droge zomerdagen.

€ 299,99  € 57,99

De laatste jaren worden onze zomers steeds warmer. Deze warmte vraagt om een goede voorbereiding! Met deze luxe aircooler houd je de temperatuur binnenshuis zelfs op de heetste dagen lekker koel en kun je de lucht - wanneer nodig - eenvoudig ontvochtigen. Wacht niet tot het laat is, want op = op! Uiteraard is deze aircooler ook uitermate geschikt voor op kantoor. 

Geavanceerde koeltechnologie

De aircooler is voorzien van een toonaangevend honingraat watervalsysteem dat warme lucht over ijskoud water laat stromen om koude lucht door een kamer te verspreiden. Dit zuinige koelsysteem is ideaal voor ruimtes die geen dure airconditioning vereisen.

Grote watertank

Vul simpelweg de grote 5,5L-watertank met koud water en koelpakketten (2 x meegeleverd) en laat het apparaat de lucht automatisch koelen om droge hitte te bestrijden, en zorgt zo voor een gezonde werk- en leefomgeving.

Eenvoudig te verplaatsen

De aircooler is uitgerust met 4 makkelijk rolbare zwenkwielen waarmee hij gemakkelijk van kamer naar kamer kan worden verplaatst, volledig probleemloos. Ideaal voor als je 's avonds naar de slaapkamer verhuisd en wat extra verkoeling nodig hebt; je rolt de aircooler simpel met je mee!

Inclusief handige afstandsbediening

Geniet met behulp van de afstandsbediening van volledige controle over de operationele modi van de luchtkoeler, inclusief een 7,5-uurs timer en 3 verschillende ventilatorsnelheden.

Veilig transport. Wel zo belangrijk!

De aircooler wordt met veel zorgvuldigheid voor je ingepakt en naar je opgestuurd. Door de speciale veilige en zorgvuldige verzending ben je ervan verzekerd dat jouw nieuwe aircooler in goede staat bij je wordt afgeleverd. De verzendkosten zijn om deze reden € 9,99.

Specificaties

 • Voltage input: 220 - 240 Vac – 50/60 Hz
 • Vermogen: 65W
 • Class: II
 • Lengte snoer: 185 cm
 • Luchtsnelheid: 8-9 m/s
 • Draaibaarheid: 60°
 • Geluidsniveau: ≤ 62 dB(A)
 • Afmetingen: 70 x 30 x 28 cm (H x L x B)
 • Gewicht: 5.1 kg

 

Aircooler of airconditioner? Welke past bij jou en wat zijn de verschillen?

Nu we steeds meer warme dagen per jaar hebben is het essentieel om voor de juiste verkoeling te kiezen. De belangrijkste afwegingen zijn daarbij de effectiviteit en de kosten die eraan verbonden zijn. Er zijn tegenwoordig hoofdzakelijk twee soorten effectieve koelingsopties beschikbaar: aircoolers en airconditioners. Beide hebben een grote voorsprong op de andere opties.  In dit artikel gaan we de verschillende kenmerken van deze twee koelingsopties vergelijken om je te helpen het juiste besluit te nemen.

Aircoolers

Aircoolers koelen de lucht met één basisprincipe. Warme lucht wordt in de buurt van het koele water geblazen om de temperatuur te verlagen. Aircoolers hebben water nodig om de kamertemperatuur af te koelen en je kunt ijsblokjes toevoegen voor een beter koeleffect. Het belangrijkste verschil tussen aircoolers versus airconditioner is dat luchtkoelers afhankelijk zijn van een motor en airconditioners afhankelijk zijn van compressoren om koele lucht te leveren. Daarom zijn aircoolers energiezuiniger dan airconditioners. Aircoolers komen ook in verschillende maten en de maat bepaalt in hoeverre de ruimte of alleen de zone verkoelt wordt. Denk daarbij aan een aircooler op je bureau tijdens het werken. Ideaal voor één persoon.

Airconditioners

Airconditioning is de meest voorkomende koelingsoptie ter wereld. Het is geschikt in elk klimaat. Airconditioners zijn afhankelijk van koelmiddelen en een chemische verbinding die warmte kan absorberen. Airconditioners circuleren en hergebruiken het koelmiddel met behulp van compressoren om elke geïsoleerde ruimte af te koelen. Er zijn veel soorten airconditioners die specifiek zijn ontworpen voor elke mogelijke situatie en klimaat. Ze zijn perfect voor zowel huishoudelijke als commerciële ruimtes.

Voordelen van de aircooler:

-       Ze zijn goedkoper dan airconditioners en dus ideaal voor mensen met een kleiner budget

-       Je kunt ze eenvoudig verplaatsen van ruimte naar ruimte, in tegenstelling tot de meeste airconditioners die wordt geïnstalleerd met een luchtafvoer

-       Ze verbruiken veel minder stroom dan airconditioners en helpen je dus ook energiekosten besparen

-       Ze maken weinig geluid, in tegenstelling tot airconditioners

-       Ze bieden je de mogelijkheid om de ruimte te bevochtigen

Let op: dit product heeft afwijkende retourvoorwaarden

 

 • Retourneren kan indien het product ongebruikt/niet uitgepakt is, uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst
 • Bij binnenkomst van de retouren worden ze grondig nagekeken en op gebruikssporen gecontroleerd. Als de producten voldoen aan de bovengenoemde eisen, wordt je terugbetaling in werking gezet
 • Indien jouw airco of aircooler gebreken vertoont, vragen wij je om contact op te nemen met onze klantenservice op [email protected]. Wij lossen dit probleem dan zo spoedig mogelijk voor je op! Voor de duidelijkheid, bij gebreken het apparaat niet zelf terugsturen

Highlights & specificaties

 • Mobiele Aircooler & Luchtbevochtiger met een capaciteit van 5,5 Liter
 • Zorgt voor een gezonde werk- en leefomgeving
 • 3 beschikbare luchtsnelheden en 2 koelelementen aanwezig
 • Voorzien van revolutionair honingraat watervalsysteem voor optimaal resultaat en energiezuinige werking
 • Eenvoudig te verplaatsen dankzij verrijdbare wielen
 • Inclusief handige afstandsbediening en timerfunctie tot 7,5 uur maximaal
 • Speciaal transport slechts 9,99
Toon details Verberg details