Uitverkocht

Mix van 4 verschillende Exotische Kamerplanten

Niet leverbaar

Deze levendige planten maken van de ruimte direct een sfeervoller geheel. Ze geven structuur aan elke hoek, wat ze ook zeer geschikt maakt voor bedrijfsruimten.

Helaas zitten we midden in de winter en is het voorlopig nog geen lente. De achtertuin zal daarom de komende periode op een wat lager pitje staan, dus we gaan het binnen weer extra sfeervol maken. Daarvoor heb je vandaag een uitgelezen mogelijkheid, want deze mix van kamerplanten bevatten verschillende soorten en staan prachtig in ieder interieur. Vandaag stukken voordeliger dan bij de lokale tuincentra!

Direct extra sfeer

Een mooie plant maakt van de ruimte direct een sfeervoller geheel. Ze geven structuur aan elke hoek, wat ze ook zeer geschikt maakt voor bedrijfsruimten, niet alleen de privé-omgeving wordt erdoor verlevendigd. En wat de doorslag voor veel mensen zal geven: deze planten zijn zeer makkelijk in onderhoud. Bij levering zijn ze ongeveer 25-40 cm hoog en je ontvangt een mix van 4 stuks. Hieronder lichten wij de verschillende soorten nog eens kort uit.

Bananenplant - Musa Oriental Dwarf

Haal de tropen in huis met je eigen bananenboom! Deze kamerbananenplant, ook wel de Musa Oriental Dwarf genoemd, komt van oorsprong uit Zuid-Oost-Azië en Australië. Het is een tropische kamerplant met prachtige grote bladeren. Deze speciale banaan-soort groeit veel minder snel dan de tuinbanaan (want die kan zo’n 150 cm per jaar groeien).

Mexicaanse dwergpalm - Chamaedorea Elegans

De Chamaedorea elegans, ook wel bekend als de Mexicaanse dwergpalm, komt oorspronkelijk uit het regenwoud in het zuiden van Mexico en Guatemala. Het is een soort die klein blijft, daaraan dankt hij ook zijn naam ´dwergpalm´. Met een maximum van gemiddeld 50 cm qua groei is het de ideale kamerpalm. Het is al jaren een populaire kamerpalm omdat hij makkelijk in het onderhoud is. Hij heeft elegante groene bladeren die zorgen voor een echte tropische uitstraling.

Areca palm - Areca Lutescens

De Areca palm heeft vele namen, zoals Arekapalm, Dypsis of Goudvruchtpalm maar voor ons meest bekend als de Goudpalm. De Areca komt van oorsprong uit de vochtige tropen van Madagaskar, maar deze plant leeft in bijna alle tropische gebieden. De palm filtert de vervuilende deeltjes uit de lucht die door de bladeren worden ingeademd en heeft daardoor een luchtzuiverende werking. De Areca palm is één van de beste palmen om in huis te hebben, het filtert niet alleen tal van giftige stoffen uit de lucht, maar ziet er ook nog eens prachtig uit.

Koffieplant - Coffea Arabica

De Coffea Arabica, ook wel bekend als de koffieplant of koffieboom komt oorspronkelijk uit Ethiopië en is in Nederland nog redelijk onbekend. Hij kan in de vensterbank of op een andere mooie lichte plek in het zicht geplaatst worden, want hij mag zeker gezien worden. Als je af en toe de plant besproeit met een plantenspuit zal hij als dank een prachtig glimmend blad krijgen. En op deze manier blijft hij stofvrij waardoor hij beter licht kan opnemen voor een goede groei. In de lente krijgt de koffieplant prachtige witte, zoetgeurende bloemen. Vervolgens komen de bessen, die van groen via geel naar rood kleuren als ze rijp zijn. De zaden drukken steeds meer tegen elkaar als ze groeien, waardoor ze een karakteristieke vorm krijgen.

Highlights & specificaties

  • Mix van 4 verschillende Exotische Kamerplanten
  • Nog geen €6,25 per plant - nergens goedkoper!
  • Bestaande uit een bananenplant, koffieplant en 2 verschillende palmbomen
  • Geeft iedere ruimte direct meer sfeer en uitstraling
  • Perfect voor in de woonkamer, maar ook voor op kantoor
  • Trage groeiers
  • Gemakkelijk te verzorgen
  • Leveringshoogte: 25-40 cm
  • Let op: afwijkende retourvoorschriften wegens levende producten.
  • Verzendkosten: slechts €5,95 (vanaf €75 GRATIS verzending)
Toon details Verberg details