Mix van 4 XXL bloeiende vaste planten

Niet leverbaar

Dankzij de vrolijke kleuren van de bloemen gaan deze planten je tuin direct van meer uitstraling voorzien. Bovendien zijn het echte vlinderlokkers en ze zorgen er dus voor dat er tal van vlinders op je tuin afkomen.

Hecht jij er ook zo'n waarde aan dat je tuin er picco bello bij ligt? Dan hebben wij vandaag een hele interessante aanbieding voor je! We bieden namelijk deze bijzonder fraaie mix van bloeiende planten aan die jouw tuin van een nieuw stukje geur en kleur kunnen voorzien. Bovendien zijn het echte vlinderlokkers en ze zorgen er dus voor dat er tal van vlinders op je tuin afkomen!

Goede groeiers en prachtige bloeiers

We hebben een mix van 4 verschillende soorten samengesteld, die we hieronder allemaal nog eens kort uitlichten. Dankzij de vrolijke kleuren van de bloemen gaan deze planten je tuin direct van meer uitstraling voorzien. Al deze planten zijn vaste planten, dat wil zeggen dat ze ieder jaar terugkomen zodat je er vele jaren plezier van hebt. De planten worden keurig netjes bij je thuis afgeleverd in een 2 liter pot en hebben op dat moment een hoogte van 25-60 cm (afhankelijk van de soort).

Scabiosa

Deze plant bloeit van begin juni tot midden oktober. Zet de Scabiosa op een zonrijke plaats. Het blad van de Scabiosa heeft een prachtige vorm. Deze vaste plant bereikt een hoogte tussen zestig centimeter en één meter. Nóg een voordeel; alle vormen van Scabiosa geven goede en lang houdbare snijbloemen.

Echinacea

Ook wel bekend als de zonnehoed. Deze plant is afkomstig uit Noord-Amerika. Op een plek in de zon wordt de plant 70 tot 120 cm hoog. De onderste bladeren zijn eirond. De zonnehoed bloeit in juli en augustus met prachtige grote bloemen.

Phlox

De Nederlandse naam voor de Phlox is ookwel de Flox of de vlambloem. Het is een echte borderplant. In de meeste tuinen ontbreekt de vlambloem niet. Het is een gemakkelijk te houden plant, bloeit ieder jaar, kan lang op dezelfde plaats blijven staan en komt trouw ieder jaar weer op.

Nepeta

De Nepeta is in Nederland ook wel bekend als kattekruid. Kattekruid wordt al van oudsher gebruikt in kruidentuinen, meestal als randbeplanting. Kattekruid is een gemakkelijk te houden plant, vooral op plaatsen die de hele dag blootgesteld zijn aan de zon.

Highlights & specificaties

  • Mix van 4 XXL bloeiende vaste planten
  • Alle soorten lokken vlinders naar je tuin
  • Zeer sterke planten, goede groeiers en prachtige bloeiers
  • Deze vaste planten komen elk jaar terug waardoor je er vele jaren plezier van hebt
  • Eenvoudig in het onderhoud
  • Geleverd in een 2 liter pot
  • Leveringshoogte: 25-60 cm (afhankelijk van de soort)
  • Geeft iedere tuin of balkon direct een stuk meer sfeer
  • Let op: afwijkende retourvoorschriften i.v.m. levende producten
  • Verzendkosten: €5,95 (vanaf €75 GRATIS verzending!)
Toon details Verberg details