Uitverkocht

Krachtige Mini WiFi Versterker

Niet leverbaar

Met deze krachtige mini WiFi versterker vergroot je het draadloze bereik van je internetverbinding in een handomdraai.

Een van de grootste irritaties die je kunt hebben is toch wel een niet- of slechtwerkende internetverbinding. Als je even op het web aan het browsen bent wil je niet dat je verbinding continu wegvalt. Van dit probleem kun je definitief af zijn met deze kleine krachtpatser! Voor slechts €6,99 kun je vandaag je internetverbinding een heel stuk soepeler maken!

Erg simpel te ’’installeren’’

Je plugt de adapter simpelweg in een nog vrije USB-poort. Het enige wat je daarna nog hoeft te doen is verbinding te maken met je bestaande WiFi netwerk. Zo simpel is het! Als je niet tevreden bent over de snelheid van je internet, of je hebt bepaalde plaatsen in huis (bijv. de zolder) waar je slecht bereik hebt, dan biedt dit product echt uitkomst. Het voorkomt in ieder geval een hele hoop irritatie en ongemak.

Supersnel internet

Door de zogenoemde MIMO-technologie kan dit kleine apparaatje je bereik per direct 2 keer zo groot maken en je internetsnelheid tot wel 3 keer zo snel (tot wel 150Mbps). We praten hier dus niet over hele kleine beetjes die je in de praktijk niet eens zult merken. Het gaat met veel grotere stappen!

Werkt op iedere PC of laptop

We gaan er vanuit dat je apparaat wel over een USB-poort beschikt toch? Dan hoef je je geen zorgen te maken dat de adapter niet zou werken. Tegenwoordig beschikt bijna iedere PC of laptop wel over WiFi. Mocht je echter een apparaat hebben die dit niet heeft dan kan de draadloze adapter ook nog als vervanger van de netwerkkabel gebruikt worden.

Specificaties

- Snelheid: 150 Mbps

- WiFi: IEEE Standaard 802.11 b/g/n

- Interface Type: Hi-Speed USB 2.0/1.1

- Gewicht: 5 gram

- Comptabiliteit: Windows, Mac OS X, Linux

- Inclusief Nederlandse handleiding

Highlights & specificaties

  • Krachtige Mini WiFi Adapter
  • Direct 2x zoveel bereik en 3x zo snel internet dankzij MIMO-technologie
  • Erg simpel te gebruiken
  • Werkt op iedere PC of laptop
  • Voorkom een hoop irritaties en ergernissen
  • Inclusief Nederlandse handleiding
  • Het pakketje past door je brievenbus, je hoeft er dus niet voor thuis te blijven!
  • Verzendkosten: €2,95 (vanaf €75 GRATIS verzending!)
Toon details Verberg details