Uitverkocht

6-pack LED-lampen met afstandsbediening

Niet leverbaar

Deze set van 6 LED lampen kun je plaatsen waar je maar wilt, zonder dat je kabels of aansluitingen nodig hebt. Doordat er geen kabels en aansluitingen nodig zijn, kun je deze lampen ook zeer goed gebruiken op donkere plekken, die normaal gesproken...

Het huis verlichten en niet alleen elektrische energie besparen, maar ook lichamelijke energie! Wie wil dat nou niet? Met deze LED lampen heb je dat helemaal voor elkaar!

Geen kabels of aansluitingen nodig!

Deze set van 6 LED lampen kun je plaatsen waar je maar wilt, zonder dat je kabels of aansluitingen nodig hebt. Dus zelfs al heb je helemaal geen technisch inzicht, dan is het installeren van deze verlichting nog steeds een eitje. Doordat er geen kabels en aansluitingen nodig zijn, kun je deze lampen ook zeer goed gebruiken op donkere plekken, die normaal gesproken moeilijk te verlichten zijn. Ook te gebruiken als sfeerverlichting.

Handzaam formaat

De 6 LED lampen zijn van een handzaam formaat, namelijk 8,5 x 2 x 8,5 cm. Je kunt ze met een sterk dubbelzijdig tape op de juiste plek plakken zonder te moeten schroeven maar je kunt er ook voor kiezen om ze als portable lampjes te gebruiken en ze elke keer een andere plek te geven, zonder ze überhaupt op te plakken. Elke lamp bestaat uit 5 witte LED-lichtjes en werkt op 3x AAA batterijen (niet meegeleverd).

Controle op afstand

LED verlichting verbruikt altijd minder elektriciteit dan een andere soort verlichting, maar je kunt ook lichamelijke energie besparen, want alle lampen kun je bedienen met de afstandsbediening. Via de afstandsbediening kun je de lampen aan- en uitzetten, maar je kunt ook de sterkte van het licht instellen, waardoor je een mooie sfeerverlichting kunt creëren. Om verder nog energie te besparen kun je ook een timer instellen, zodat de lamp zichzelf uitzet na 30 minuten. Ook dit doe je eenvoudig met de afstandsbediening!

Spatwaterdicht

De lampen zijn voornamelijk bedoeld voor gebruik binnenshuis, maar zijn spatwaterdicht, dus wel buiten te gebruiken onder afdakjes (zoals in de afbeelding op deze pagina). De lampen worden niet heet en kunnen ook niet oververhit raken. De afstandsbediening kan 24 lampen bedienen binnen het bereik van 6 meter.

Highlights & specificaties

  • Slechts €29,95 ipv €99,95
  • 6-pack LED-lampen met afstandsbediening
  • Handzaam, dimbaar en energiebesparend
  • Handig voor de donkere plekjes in en om het huis
  • Dimbaar d.m.v. afstandsbediening
  • Geen kabels, schroeven of aansluitingen nodig
  • Te plakken op de plek waar je hem wilt hebben of als portable lampjes te gebruiken
  • Timerfunctie: Na 30 minuten lampen automatisch uitschakelen
  • De lampen worden niet heet en kunnen ook niet overhit raken
  • Verzendkosten: slechts €4,95
Toon details Verberg details