Uitverkocht

Mini videocamera; zo klein als je duim!

Niet leverbaar

Deze Mini DV Video camera laat zien dat er tegenwoordig geen grenzen meer zijn; alles is mogelijk!

Een camera zo klein als je duim? Dat kan met de huidige technologie!

Deze Mini DV Video camera laat zien dat er tegenwoordig geen grenzen meer zijn; alles is mogelijk! Met een formaat van slechts 2 x 1,6 x 5,5 cm kun je de camera voor enorm veel doeleinden gebruiken!

Voor van alles te gebruiken!

Zo kun je de camera bevestigen aan je helm of kleding en het gebruiken als sportcamera. Je kunt het verschuilen in je jas en het gebruiken als 'undercover camera'. Ook kun je het nog als beveiligingscamera of dashcam gebruiken, handig! Uiteraard is deze zeer handzame camera ook te gebruiken om je vakantieherinneringen vast te leggen. Je hoeft nu niet meer te missen met deze mini video camera!

Eenvoudig in gebruik

Deze kleine videocamera is eenvoudig in gebruik en heeft een elegant design. Met slechts twee drukken op de knop film je al in goede kwaliteit. Door alle bijgeleverde accessoires is de camera eenvoudig overal op te monteren, dit zorgt ervoor dat je hands-free kunt filmen!

Sound Control optie

Deze camera heeft ook nog eens een Sound Control optie. Als je dit aanzet dan zet je de camera in stand-by modus. De opname start vervolgens automatisch bij geluiden vanaf 65 decibel. Als er 2 minuten stilte volgt schakelt de camera automatisch uit. Deze optie zorgt voor meer bruikbare opname.

Plug & Play

Software installeren? Nee joh, dat hoeft niet! Door de 'plug & play' software in de camera is het enkel een kwestie van aansluiten op je computer en de rest gaat vanzelf. Beelden die opgeslagen zijn op de micro SD-kaart (niet bijgeleverd, maar overal te koop) kun je zo op je computer zetten.

Specificaties:

-Afmeting camera: 5,5 x 2,8 x 2,0 cm

-Film formaat: AVI

-Megapixel: 2.0 (nieuwste technologie)

-Resolutie: 720 x 480 VGA

-Opslag: Micro-SD kaart tot max 16GB (niet bijgeleverd)

-Plug and play

-Accu: Lithium-polymeer

-Opnametijd: 2 uur aaneengesloten

-In doos: Camera, oplader, USB-kabel, siliconen skin, pocketclip, draagkoord, bevestigingsmateriaal voor bv. helm, muur of dashboard en handleiding.

Highlights & specificaties

  • Slechts €17,95 ipv €79,95!
  • Zo klein als je duim
  • Handig voor op vakantie
  • Multifunctioneel
  • Voorzien van vele handige functies
  • Geleverd met veel accessoires
  • Eenvoudig in gebruik
  • Werkt met Windows en Mac
  • Cadeautip!
  • Verzendkosten: €4,95
Toon details Verberg details