Uitverkocht

Set van 2 multifunctionele microvezeldoeken - voor al je schoonmaakwerkzaamheden!

Niet leverbaar

De microvezeldoeken zitten op zo'n manier in elkaar dat het schoonmaken ermee een groot aantal voordelen met zich meebrengt.

Al het vervelende schoonmaakwerk loopt helaas niet voor je weg. Om te zorgen dat je huis of kantoor helemaal spik en span blijft hebben we vandaag deze handige deal voor je. Met deze set van 2 multifunctionele microvezeldoeken kun je het voorlopig wel weer even uitzingen!

Geen schoonmaakmiddel meer nodig!

Geleidelijk aan verdwijnen de klassieke schoonmaakmiddelen uit de schappen in de winkel. Dit heeft onder andere te maken met de opkomst van microvezeldoeken. De microvezeldoeken zitten op zo'n manier in elkaar dat het schoonmaken ermee een groot aantal voordelen met zich meebrengt. Één daarvan is dus dat je de schoonmaakmiddelen definitief vaarwel kunt zeggen, en je dus niet je vloer aan hoeft te tasten met bijtende stoffen!

Ontzettend veel voordelen

De doekjes zijn zowel nat als droog te gebruiken. De microvezels nemen het vuil direct in zich op. Door de wrijving van de doek over het oppervlak wordt de doek als het ware elektrisch geladen. Dit zorgt ervoor dat de doek alle stofdeeltjes spontaan naar zich toetrekt. Hard drukken of boenen is dus volledig overbodig!

 

Wat deze doekjes extra handig maakt is dat ze uittrekbaar zijn. De normale lengte is 20 centimeter, maar dit kan maximaal 40 centimeter worden. Daardoor kun je ze eenvoudig overal omheen wikkelen, je kunt ze zelfs om je voet heen doen! De doekjes maken voor iedere klus alles geheel streeploos schoon, en zijn na gebruik eenvoudig schoon te maken in de wasmachine. Op het gebied van schoonmaken is dit dus een echte alleskunner!

Specificaties

-Unieke grootte (20 cm - maar uittrekbaar tot 40 cm)

-Ontworpen voor een gemakkelijke vloerreiniging

-Makkelijk te bevestigen en te verwijderen

-Wasmachinebestendig

-Kan ook gebruikt worden op houten vloeren, tegels en linoleum

-Beschikbaar in 3 leuke kleuren (kleur kan iets afwijken van de afbeelding)

Highlights & specificaties

  • Slechts €7,95 ipv €24,95
  • Set van 2 multifunctionele Microvezeldoeken
  • Schoonmaken was nog nooit zo makkelijk
  • Geen schoonmaakmiddelen nodig
  • Maak streeploos schoon
  • Uittrekbaar van 20 tot 40 cm - past overal omheen
  • Altijd handig om in huis te hebben!
  • Verzendkosten: slechts €4,95
Toon details Verberg details