Uitverkocht

Microsoft Office Professional Plus (2016) Softwarepakket

Niet leverbaar

Of je nu je mail wil checken, presentaties moet maken of teksten wil schrijven; Office heeft het allemaal! Dit gerenomeerde softwarepakket van Microsoft is onmisbaar in het dagelijks leven.

Of je nu je mail wil checken, presentaties moet maken of teksten wil schrijven; Office heeft het allemaal! Dit gerenomeerde softwarepakket van Microsoft is onmisbaar in het dagelijks leven. Met dit pakket kun je gebruik maken van alle belangrijke Microsoft Officeprogramma’s en dankzij Koopjedeal kun je ook nog eens een korting van €80 tegemoet zien. Profiteer!

Downloadversie

Bij deze deal ontvang je een downloadversie van Microsoft Office Professional Plus 2016. De aankoop is geldig voor één Windows computer of laptop, het pakket is niet geschikt voor Mac-gebruikers.

Outlook

Gemakkelijk beheer van je e-mail, kalender, contactpersonen en taken. Dankzij ondersteuning van e-mail pushen blijft je postvak IN up-to-date, kun je aan groepen gerelateerde berichten in gespreksweergave lezen en kun je kalenders naast elkaar weergeven voor duidelijke planning.

Word

Creeer en deel professionele documenten met state-of- the-art hulpprogramma's voor bewerken, controleren en delen. Het nieuwe tabblad Ontwerp biedt snelle toegang tot functies en Slimme zoekopdracht toont relevante contextuele informatie van het web rechtstreeks in Word.

Excel

Analyseer en visualiseer je gegevens op nieuwe en intuitieve manieren met een frisse gebruikersinterface en je favoriete sneltoetsen. Maak gebruik van functies als Analysis Toolpak, Slicers en Formulebouwer om tijd te besparen, zodat jij je kunt richten op inzichten. 

PowerPoint

Met nieuwe dia-overgangen en een verbeterd takenvenster voor animaties kun je je ideeen creeren, er met anderen aan werken en ze effectief presenteren. Hierarchische opmerkingen naast je dia's helpen je de feedback in je presentaties op te nemen. 

OneNote

Het is je persoonlijke digitale notitieblok, waarin je notities, ideeen, webpagina's, foto's en zelfs audio en video allemaal op een plek kunt opnemen. Of je nu thuis bent, op kantoor of onderweg, je kunt het altijd met je meenemen en met anderen blijven delen en samenwerken. 

Access

Access is een gebruiksvriendelijk programma voor het snel creeren van op browser gebaseerde databasetoepassingen die je helpen bij het runnen van je bedrijf. Je gegevens worden automatisch opgeslagen in een SQL-database, en zijn dus beter beveiligd en schaalbaarder dan ooit tevoren.

Publisher

Gemakkelijk creeren, personaliseren en delen van een groot aantal verschillende publicaties van professionele kwaliteit. Verwissel foto's door eenvoudig slepen en neerzetten, of voeg je foto's rechtstreeks toe uit je online albums. Gebruik speciale effecten om te zorgen dat je publicaties eruit springen. Je eigen materiaal, wanneer en waar dan ook Meld je aan bij Office 2016 en gebruik OneDrive voor gemakkelijke toegang tot je recente documenten op elk gewenst apparaat met naadloze integratie.

Systeemvereisten

- Processor: 1 gigahertz (Ghz) of sneller x86 of x64-bit processor met SSE2

- Besturingssysteem: Windows 7 of later, Windows Server 2008 R2, of Windows Server 2012 (niet geschikt voor Mac gebruikers)

- Geheugen: 1 GB RAM (32 bit); 2 GB RAM (64 bit)

- Opslagruimte: 3.0 GB vrije diskruimte

- Scherm: 1280 x 800 resolutie

- Videogeheugen: Grafische hardware versnelling vereist een DirectX 10 grafische kaart.

- Touch functies: Een apparaat met touch functie is nodig om eventuele multi-touch functionaliteit te gebruiken. Echter, alle functies en functionaliteit zijn altijd beschikbaar via een toetsenbord, muis of ander standaard invoerapparaat. Let op: de nieuwe touch-functies zijn geoptimaliseerd voor gebruik met Windows 8 of hoger.

- Extra vereisten: Internet functionaliteit vereist een internetverbinding en een Microsoft account.

Hoe werkt het?

Na aanschaf ontvang je van ons per e-mail direct je orderbevestiging en je persoonlijke vouchercode. Aan de hand van je ontvangen vouchercode en een speciale link in de mail kun je het Microsoft Office pakket downloaden bij onze partner. Uiteraard zitten hier dan geen enkele kosten meer aan verbonden. Let op: de vouchercodes moeten eerst nog door de leverancier geactiveerd worden. Uiterlijk 2 werkdagen na aanschaf kun je het pakket downloaden. Verdere instructies zullen in de orderbevestiging nog worden meegestuurd.

Highlights & specificaties

  • Microsoft Office Professional Plus (2016) Softwarepakket
  • Bevat Outlook, Word, Excel, Powerpoint, OneNote, Access en Publisher
  • Onmisbaar op iedere computer, zowel zakelijk als privé
  • Je ontvangt een download-versie met alle laatste updates
  • Onbeperkt geldig 1 computer of laptop (alleen voor apparaten met Windows, niet geschikt voor Mac-gebruikers)
  • Geschikt voor zo goed als iedere PC of laptop (zie systeemvereisten)
  • Uiteraard 100% officieel en legaal, zonder beperkingen
  • Bestellingen annuleren is helaas niet mogelijk, omdat je direct een unieke code ontvangt.
Toon details Verberg details