Uitverkocht

Microsoft Office 2016 Softwarepakket voor Mac

Niet leverbaar

Of je nu je mail wil checken, presentaties moet maken of teksten wil schrijven; Office heeft het allemaal! Dit gerenomeerde softwarepakket van Microsoft is onmisbaar in het dagelijks leven.

Of je nu je mail wil checken, presentaties moet maken of teksten wil schrijven; Office heeft het allemaal! Dit gerenomeerde softwarepakket van Microsoft is onmisbaar in het dagelijks leven. Met dit pakket kun je gebruik maken van alle belangrijke Microsoft Officeprogramma’s en dankzij Koopjedeal kun je ook nog eens een korting van ruim €80 tegemoet zien. Profiteer!

Downloadversie

Bij deze deal ontvang je een downloadversie van Microsoft Office Home & Business 2016. De aankoop is geldig voor één Mac computer of laptop. Let op: het pakket is NIET geschikt voor Windows-gebruikers.

Outlook

Gemakkelijk beheer van je e-mail, kalender, contactpersonen en taken. Dankzij ondersteuning van e-mail pushen blijft je postvak IN up-to-date, kun je aan groepen gerelateerde berichten in gespreksweergave lezen en kun je kalenders naast elkaar weergeven voor duidelijke planning.

Word

Creeer en deel professionele documenten met state-of- the-art hulpprogramma's voor bewerken, controleren en delen. Het nieuwe tabblad Ontwerp biedt snelle toegang tot functies en Slimme zoekopdracht toont relevante contextuele informatie van het web rechtstreeks in Word.

Excel

Analyseer en visualiseer je gegevens op nieuwe en intuitieve manieren met een frisse gebruikersinterface en je favoriete sneltoetsen. Maak gebruik van functies als Analysis Toolpak, Slicers en Formulebouwer om tijd te besparen, zodat jij je kunt richten op inzichten. 

PowerPoint

Met nieuwe dia-overgangen en een verbeterd takenvenster voor animaties kun je je ideeen creeren, er met anderen aan werken en ze effectief presenteren. Hierarchische opmerkingen naast je dia's helpen je de feedback in je presentaties op te nemen. 

OneNote

Het is je persoonlijke digitale notitieblok, waarin je notities, ideeen, webpagina's, foto's en zelfs audio en video allemaal op een plek kunt opnemen. Of je nu thuis bent, op kantoor of onderweg, je kunt het altijd met je meenemen en met anderen blijven delen en samenwerken.

Systeemvereisten

- Vereiste processor: Intel

- Vereist besturingssysteem: Mac OS 10.10 of later

- Vereist geheugen: 4 GB RAM

- Vereiste opslagruimte: 6 GB vrije diskruimte

- Vereist beeldscherm: 1280 x 800 resolutie

- Extra vereisten: Internetverbinding en een Microsoft account.

Hoe werkt het?

Na aanschaf ontvang je van ons per e-mail direct je orderbevestiging en je persoonlijke vouchercode. Aan de hand van je ontvangen vouchercode en een speciale link in de mail kun je het Microsoft Office pakket downloaden bij onze partner. Uiteraard zitten hier dan geen enkele kosten meer aan verbonden. Let op: de vouchercodes moeten eerst nog door de leverancier geactiveerd worden. Uiterlijk 2 werkdagen na aanschaf kun je het pakket downloaden. Verdere instructies zullen in de orderbevestiging nog worden meegestuurd.

Highlights & specificaties

  • Microsoft Office 2016 Softwarepakket voor Mac
  • Bevat Outlook, Word, Excel, Powerpoint en OneNote
  • Onmisbaar op iedere computer of laptop, zowel zakelijk als privé
  • Je ontvangt een download-versie met alle laatste updates
  • Onbeperkt geldig 1 computer of laptop
  • Uiteraard 100% officieel en legaal, zonder beperkingen
  • Let op: dit pakket is uitsluitend geschikt voor Mac (Apple) apparaten. NIET geschikt voor Windows.
  • Bestellingen annuleren is helaas niet mogelijk, omdat je direct een unieke code ontvangt.
Toon details Verberg details