Uitverkocht

Android Micro USB Kaartlezer (OTG)

Niet leverbaar

De OTG Micro USB Kaartlezer is een handige gadget waarmee je eenvoudig bestanden overzet van je tablet of smartphone naar je SD-kaart en computer of laptop.

Begint je smartphone of tablet vol te raken? Het overzetten van al je foto's en video's is vaak een vervelend karwei. Bovendien neemt het veel tijd in beslag. Dit kleine, maar handige apparaatje maakt dit proces een stuk eenvoudiger. Je sluit het micro-usb uiteinde aan op je gadget, en vervolgens kun je ervoor kiezen om alles daarvan op je SD-kaartje en/of PC/Laptop te zetten. Erg snel, en reuze eenvoudig! Voor slechts €4,95 heb je er vandaag al een bij Koopjedeal!

Vergroot het geheugen van je gadget!

Deze kleine, maar slimme gadget werkt met iedere Android smartphone of tablet (eigenlijk alle apparaten met de micro-USB aansluiting). Het enige wat je hoeft te doen is een SD- of Micro-SD kaartje in een van beide sleuven te steken. Je kunt nu heel eenvoudig media en andere bestanden overdragen naar je PC of laptop. Vice-versa werkt het natuurlijk ook - data die op je PC staat kan dus ook via de kaartlezer op je telefoon of tablet worden gezet. Het product is direct gebruiksklaar, je hoeft er helemaal niets voor te installeren. Ook is er geen externe stroomvoorziening vereist. Dit product bespaart je toch een heleboel hoofdpijn voor slechts €4,95!

Specificaties

- Ondersteunt: SDXC, SDHC, MMC, RS MMC, Extreme 3 SD en TF (microSD) geheugenkaarten

- Geen externe stroomvoorziening nodig

- USB 2.0 overdracht 480 mb/s

Highlights & specificaties

  • OTG Micro USB Kaartlezer
  • Eenvoudig bestanden overzetten van smartphone/tablet naar SD-kaart
  • Onwijs handige gadget voor een lage prijs
  • Geen installatie nodig, volledig plug & play
  • Werkt op alle apparaten met micro-usb ondersteuning
  • Een stuk sneller en eenvoudiger dan andere methoden
  • Verzendkosten: €2,95 (vanaf €75 GRATIS verzending!)
Toon details Verberg details