Uitverkocht

Micro Sweep - Veger en mop in één!

Niet leverbaar

De micro sweep is een veger een mop in één, waarmee je eenvoudig te vloeren reinigt met behulp van de 360 graden roterende kop en microvezeldoek.

Heb jij ook zo'n hekel aan schoonmaken? Het is vaak een tijdrovende klus waar je niet op zit te wachten. Wij hebben weer een mooie deal om dit klusje een stuk aangenamer te maken. Deze Micro Sweep combineert snelheid, flexibiliteit en pure schoonmaakkracht met elkaar, zodat je binnen een mum van tijd weer een stralende vloer hebt!

Je komt zelfs bij de lastigste plekjes

De Micro Sweep is een rolveger met een revolutionaire 360 graden draaibare schoonmaakkop. In de kop zitten strategisch geplaatste borsteltjes die ervoor zorgen dat de Micro Sweep al het vuil snel en eenvoudig opneemt. De ingebouwde borstels draaien met 4000 rotaties per minuut en zorgen voor een krachtig vacuüm. Het resultaat: rommel, zand, stof, hondenharen en ga zo maar door worden allemaal eenvoudig verwijdert. Door zijn kracht ruimt hij zelfs de allerkleinste stofdeeltjes op! Dankzij de 360 graden draaibare schoonmaakkop kom je gemakkelijk bij de lastig bereikbare plekjes en krappe hoeken. Dankzij de enorme zuigkracht kun je er zelfs de voegen mee schoonzuigen. De Micro Sweep is dus ook een uitstekend alternatief voor de stofzuiger!

Neemt al het vuil snel en eenvoudig op

Onderaan de Micrp Sweep zit ook nog een microvezeldoek bevestigd. De microvezeldoek met elektrostatische lading zorgt er voor dat de Micro Sweep ook gelijk dienst doet als droge mop, en zodoende nog meer vuiligheid en haren opneemt. De microvezelhoes is makkelijk te verwijderen en bovendien machinewasbaar. De Micro Sweep is ontzettend snel en gemakkelijk te gebruiken, en met een gewicht van net onder 1 kilo is hij de lichtste rolveger ter wereld. Zo bespaar je je lichaam ook nog eens!

Highlights & specificaties

  • Slechts €14,95 ipv €49,95
  • Micro Sweep - Veger en mop in één
  • Combineert snelheid, flexibiliteit en pure schoonmaakkracht
  • 360 graden draaiende kop, bereikt zelfs de lastigste plekjes
  • Inclusief machinewasbaar microvezel wonderdoekje
  • Ergonomisch design - zeer licht in gewicht
  • Werkt volledig draadloos
  • Geschikt voor alle harde vloeroppervlakken zoals hout, tegels en linolieum
  • Verzendkosten: slechts €4,95
Toon details Verberg details