Uitverkocht

Shar-X Messenslijper

Niet leverbaar

De Shar-X is de perfecte oplossing om al je scherpe voorwerpen ook weer echt scherp te maken. Hij is geschikt voor messen, maar ook voor scharen en gereedschap.

Heb je een heerlijk zelfgemaakt biefstukje op je bord liggen, en dan kom je er bijna niet doorheen met je mes.. Het is erg vervelend wanneer scherpe voorwerpen als messen hun snij-kracht verliezen doordat ze bot zijn geworden. Wij hebben daar bij Koopjedeal een uitstekende oplossing voor - een ontzettend handige messenslijper! Voor maar €4,95 kun je al je messen en zelfs gereedschap ook weer echt messcherp maken!

Geschikt voor alle scherpe voorwerpen

De Shar-X is de perfecte oplossing om al je scherpe voorwerpen ook weer echt scherp te maken. Niet alleen messen kunnen ermee worden behandeld, maar zeker ook scharen en zelfs gereedschap als een zaag of een bijl kan ermee onder handen worden genomen. Je spullen wegbrengen om ze elders te laten slijpen of ze zelfs helemaal vervangen is dus nu overbodig geworden. Dit bespaart je een hoop kostbare centen!

Zeer eenvoudig in gebruik

Het handige apparaatje is gemaakt van hoogwaardig plastic. Het slijpgedeelte is gemaakt van Tungsten staal - ontzettend geschikt om voorwerpen mee te slijpen. Het is een echt lichtgewicht, en dat maakt hem eenvoudig te hanteren en gebruiken. Door zijn compacte formaat is hij gemakkelijk ergens op te bergen. Pak hem erbij wanneer je merkt dat je gereedschap of mes niet meer snijdt zoals het zou moeten!

Highlights & specificaties

  • Shar-X Messenslijper
  • Hou al je scherpe voorwerpen ook écht scherp
  • Erg handig om in huis te hebben
  • Zeer eenvoudig in gebruik
  • Ook geschikt voor gereedschap en scharen
  • Verzendkosten: €5,95 (vanaf €75 GRATIS verzending!)
Toon details Verberg details