Traagschuim (Memory Foam) nekrol kussen van SleepMed

Levertijd: Volgende werkdag verzonden!

Met een Memory Foam kussen slaap je altijd goed. Door de ideale verdeling van het gewicht draagt dit kussen bij aan een goede nachtrust en soepele spieren en gewrichten.

€ 119,99  € 14,99

Je kent het wel, je slaapt onrustig en je wordt de volgende dag wakker met een stijve nek en zere schouders. Dat is natuurlijk helemaal niet fijn en het belemmert je gedurende de dag. Als het een keertje voorkomt is het nog wel te overzien, maar als je vaker verkrampt wakker wordt is het tijd om er iets aan te doen. Deze SleepMed Memory Foam kussens bieden je de oplossing voor je klachten.

Oorspronkelijk ontwikkeld voor de ruimtevaart

Memory foam (traagschuim) werd ooit ontwikkeld voor de ruimtevaart, om de druk tijdens de lancering te verlichten. Je raadt het al, dit kussen zorgt ervoor dat de druk gelijkmatig verdeeld wordt. Aan ondersteuning geen gebrek, door de unieke samenstelling zorgt het kussen ook voor perfecte ondersteuning van je nekwervels en hoofd. De kenners weten het ondertussen: een laagje Memory Foam van een paar centimeter werkt beter dan volledig Memory Foam. Daarom omhult het traagschuim een gevulde binnenlaag. Om de buitenkant zit een slijtvaste hoes die er zo vanaf te halen is, je kunt deze gewoon wassen in de wasmachine op 40°.

Met nekrol

We hebben al dat ergonomische traagschuim slaapgenot vandaag een editie in de aanbieding met een nekrol. De nekrol is vooral geschikt voor zijslapers die extra steun willen tussen hoofd en schouders. Doordat de nekrol precies de hoogte is van de afstand tussen oorlel en bovenkant schouder, lig je altijd met perfect rechte nekwervels. De ene kant van het kussen is wat hoger dan het andere, dus voor iedere lengte biedt het kussen de juiste maat.

Highlights & specificaties

  • Traagschuim (Memory Foam) kussen van SleepMed
  • Vormt zich naar hoofd, nek en schouders
  • Bevordert een ontspannen nachtrust
  • Past zich aan je lichaamswarmte aan
  • Stimuleert de bloedsomloop
  • Reduceert spier- en gewrichtsklachten
  • Buitenhoes is afneembaar en wasbaar op 40 graden
  • Afmetingen: 55 x 42 x 12 cm (geschikt voor alle kussenslopen)
Toon details Verberg details