Uitverkocht

Memory foam anti-slip badkamermat

Niet leverbaar

Deze anti-slip badkamermat met traagschuim geeft een zeer zacht en comfortabel gevoel en zorgt er tevens voor dat je niet snel uit zult glijden.

Wist je dat er erg veel ongelukken gebeuren in de badkamer? Je kunt gemakkelijk uitglijden tijdens het uit de douche of bad stappen. Voor slechts €14,95 voorkom je voortaan vervelende ongelukken door middel van deze anti-slip badkamermat, dat is het geld toch dubbel en dwars waard?!

Memory foam biedt de ideale anti-slip

Dit is de juiste mat voor veiligheid in de badkamer. De badkamermat is gemaakt van microvezel en bevat een dikke middenlaag Memory foam (traagschuim). Dit kenmerkt zich doordat het direct naar je voeten vormt wanneer je erop staat. Het geeft een zeer zacht en comfortabel gevoel, maar zorgt er tevens voor dat je niet snel uit zult glijden. Ook de mat zelf zal goed bijven liggen door de structuur van de onderkant (anti-slip). Bovendien is de badkamermat ultra-absorberend en absorbeert het water twee keer zo snel als andere vergelijkbare badmatten.

Praktisch en decoratief

Naast de praktische kant is de memory foam badkamermat ook gewoon een mooie toevoeging voor de badkamer! Het design is klassiek, maar toch ook elegant en toepasbaar in ieder soort badkamer. De mat is gemakkelijk schoon te houden, omdat je hem simpelweg mee kan laten draaien in de wasmachine. En je haalt hem er gewoon weer in dezelfde staat uit. Geen kreukels in je badkamermat dus!

Specificaties

- Afmetingen: 60 x 40 cm

- Geschikt voor de wasmachine

- Gemaakt van microvezel met memory foam tussenlaag

Highlights & specificaties

  • Memory foam anti-slip badkamermat
  • Voorkomt vervelende uitglijders, blessures en ongelukken
  • Vormt zich direct naar je voeten wanneer je er op staat
  • Ultra-absorberend
  • Zacht en comfortabel
  • Mooi design; toepasbaar in iedere badkamer
  • Geschikt voor in de wasmachine (kreukt niet)
  • Verzendkosten: €5,95 (vanaf €75 GRATIS verzending!)
Toon details Verberg details