3-Laags Mondkapjes 50-Pack (EXTRA STEVIG!) | Uitvoerig getest op kwaliteit binnen het strenge eisenpakket van de EU | OP = OP!

Levertijd: Max 2 tot 4 werkdagen

Deze mondkapjes, gemaakt van topkwaliteit 3-laags non-woven filtermateriaal, hebben een uitstekende filter capaciteit, zijn veilig en betrouwbaar. Ze zijn nu optioneel verkrijgbaar incl. hand- en oppervlakkenreiniger. Profiteer!

€ 69,99  € 14,99

Zoals iedereen inmiddels weet, worden mondkapjes vanaf 1 juni verplicht in het openbaar vervoer. Nu het aanbod overal zo groot is, ziet de gemiddelde consument door de bomen het bos het niet meer. Toch zijn er punten waar je op dient te letten bij het selecteren van jouw mondkapje. Dat zijn de verschillende, hoog aangeschreven keurmerken en certificaten. En de mondkapjes die wij vandaag voor je in de aanbieding hebben, scoren werkelijk op ieder onderdeel ontzettend hoog! Ze zijn ISO 9001:2015 en CE gecertificeerd en hebben als één van de weinige maskers ook een DEKRA en TUV certificaat. Wat dit precies inhoudt leggen wij zo verder uit, maar je kunt er van op aan dat je hiermee de allerhoogste kwaliteit aan mondkapjes in huis haalt! Met deze mondkapjes kun je vrij én beschermd reizen vanaf nu! Profiteer vandaag nog en haal er optioneel ook nog hand- en/of oppervlakkenreiniger bij, voor een optimale hygiëne! Vandaag besteld = morgen verzonden!

Veilig, betrouwbaar en van extra stevig materiaal gemaakt

Deze mondkapjes, gemaakt van topkwaliteit 3-laags non-woven filtermateriaal, hebben een uitstekende filter capaciteit, zijn veilig en betrouwbaar. Wat ze met name onderscheidt is dat ze extra stevig zijn en niet snel scheuren. In tegenstelling tot de meeste mondkapjes die worden aangeboden, zijn deze gemaakt van materiaal dat veel duurder en sterker is en dat voel je al met een simpele aanraking. Verder zijn ze voorzien van een zachte, elastische oorlus die niet irriteert. De mondkapjes zijn ideaal voor het effectief filteren van lucht. Voor dit product hebben we de prijs zo laag mogelijk gehouden om op die manier zoveel mogelijk in de behoefte van onze klanten in Nederland en België te kunnen voorzien. Bescherming en veiligheid van onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel.

Uitvoerig getest op kwaliteit binnen het strenge eisenpakket van de EU

Bij het kiezen van het juiste mondkapje kun je vertrouwen op de babbel van een verkoper, maar veel veiliger is het om te gaan voor het product wat het hoogst aangeschreven wordt, door onafhankelijke organisaties. Deze mondkapjes zijn uitvoerig getest op hun kwaliteit en de algehele klanttevredenheid binnen het strenge eisenpakket van de Europese Unie. Verder is de organisatie die ze produceert ook getoetst en uiterst betrouwbaar bevonden. Zo kun jij er zeker van zijn dat je topkwaliteit mondkapjes in huis haalt!

De mondkapjes worden geleverd in een hygiënisch doosje

In tegenstelling tot veel van de goedkopere mondkapjes, worden deze kwaliteits mondkapjes geleverd in een verpakking van een uitstekende kwaliteit. Zo ben jij er verzekerd van dat de mondkapjes veilig en hygiënisch bezorgd worden en de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Let op: de mondkapjes zijn niet voor medisch gebruik en gaan dus niet ten koste van onze helden in de zorg!

Deze mondkapjes zijn bestemd voor éénmalig gebruik.

Let op: retourneren niet mogelijk. Om hygiënische redenen gelden er afwijkende voorwaarden op dit product.

Optioneel 10-Pack handgel: gaat tijdenlang mee

Je hebt keuze uit een 10-Pack 60 ml per flesje of 10-Pack 250 ml per flesje

Als we de afgelopen tijd één ding geleerd hebben, is het dat hygiëne altijd op de eerste plaats dient te staan en een goede hygiëne begint bij jezelf! Het is van uiterst belang om regelmatig je handen te ontsmetten met reiniger om besmetting en verspreiding van ziektekiemen te voorkomen. Het is namelijk bewezen dat regelmatig gebruik de kans op besmetting en verspreiding aanzienlijk vermindert. Deze reiniger brengt je echter meer dan alleen schone handen. Zo kun je kiezen voor een reiniger die ook een hydraterende werking voor de huid heeft en één die op verschillende oppervlakken te gebruiken is. Zo blijven je handen heerlijk schoon, goed verzorgd én draag jij bij aan de gezonde leef- en werkomgeving!

Kies voor een verzorgende reiniger of één die ook op oppervlakken gebruikt kan worden

De handgel van 60 ml per flesje bestaat voor 75% uit ethyl alcohol voor een maximale reinigende werking. Daarnaast zitten er ook nog Aloë Vera extracten en vitamine E in de handgel, om de huid te voeden en verzorgen en te helpen de natuurlijke vochtigheid van de huid te bewaren. De handgel van 250 ml per flesje bestaat uit 70% uit ethyl alcohol en is te gebruiken op verschillende oppervlakken. Denk daarbij aan mobiele telefoons, winkelwagentjes, deurklinken etc.. Beide varianten elimineren 99,9% van de meest voorkomende ziektekiemen zoals bacteriën, gisten, schimmels en bepaalde virussen. 

OP = OP!

Highlights & specificaties

 • MEGAPACK (50 stuks) 3-Laags, Extra Stevige Mondkapjes
 • Geschikt voor het openbaar vervoer, waarin vanaf 1 juni het mondkapje verplicht wordt
 • Uitvoerig getest op kwaliteit binnen het strenge eisenpakket van de EU 
 • Veilig, betrouwbaar en met een uitstekende luchtfilter capaciteit
 • Gemaakt van topkwaliteit 3-laags, non-woven filtermateriaal
 • Voorzien van alle benodigde certificaten voor optimale kwaliteit- en betrouwbaarheid garantie
 • Wordt geleverd in een veilig en hygiënisch doosje dat de kwaliteit van de mondkapjes waarborgt
 • Voor een gezonde werk- en leefomgeving
 • One size fits all: geschikt voor ons allemaal
 • Optioneel verkrijgbaar incl. 10-pack hand- en/of oppervlakkenreiniger voor optimale hygiëne
 • Ieder mondkapje is geschikt voor éénmalig gebruik
 • Niet voor medisch gebruik en gaan dus niet ten koste van onze helden in de zorg!
  Toon details Verberg details