MEGA SALE - Katoenen dekbedovertrekken in vele verschillende designs

Niet leverbaar

Deze dekbedovertrekken bieden niet alleen heerlijk slaapcomfort en optimale duurzaamheid, ze zien er ook nog eens ontzettend leuk uit.

Een mooi dekbedovertrek maakt je kamer in een klap een stuk leuker, gezelliger én chiquer. En dat is zeker niet onbelangrijk, want wij brengen maar liefst 1/3 deel van ons leven slapend door. Dat is niet niks! Dan kunnen we dat natuurlijk maar het beste zo aangenaam mogelijk maken. Deze dekbedovertrekken die we vandaag aanbieden in vele verschillende designs maken dit optimaal mogelijk. Hier zul je iedere nacht opnieuw heerlijk onder in slaap kunnen vallen!

Solid Cotton

Deze prachtige dekbedovertrekken zijn gemaakt van het zogeheten Solid Cotton. Solid Cotton is een samenstelling van 80% katoen en 20% polyester. Hierdoor zijn de overtrekken ontzettend zacht en comfortabel. Maar ook niet geheel onbelangrijk, dit maakt ze ontzettend sterk en duurzaam zodat je nog oneindig lang van het dekbedovertrek kunt genieten!

Verschillende prachtige designs

Deze dekbedovertrekken bieden niet alleen heerlijk slaapcomfort en optimale duurzaamheid, ze zien er ook nog eens ontzettend leuk uit. Met de vele verschillende designs is er voor elk wel wat wils. Zeg nou zelf; als je je slaapkamer binnenwandelt en je ziet deze luxe dekbedovertrekken dan heb je toch spontaan zin om in bed te gaan liggen?!

Compleet geleverd

Het beddengoed wordt geleverd als complete set, inclusief kussenslopen. Bij het 1-persoons dekbedovertrek zit 1 kussensloop, bij de 2-persoons en lits-jumeaux zijn dat er 2. De dekbedovertrekken zijn bovendien van 100% anti-allergisch en strijkvrij materiaal gemaakt. Vandaag bij Koopjedeal maken we pure luxe zoals je dat normaal gesproken alleen in 5-sterren hotels krijgt voor iedereen betaalbaar. Profiteer van deze prachtige deal!

Verkrijgbaar in onderstaande maten:

- 140 x 200/220 cm (1-persoons)

- 200 x 200/220 cm (2-persoons)

- 240 x 200/220 cm (lits-jumeaux)

Highlights & specificaties

  • MEGA SALE - Katoenen dekbedovertrekken in vele verschillende designs
  • 1-persoons, 2-persoons en lits-jumeaux verkrijgbaar
  • Gemaakt van Solid Cotton, super zacht en enorm duurzaam
  • Voorzien van instopstrook over de gehele breedte
  • Optimale kleurvastigheid (reactieve wassing)
  • Vele verschillende designs verkrijgbaar
  • Geleverd inclusief kussenslopen
  • Als jouw gewenste design/maat niet in het keuzemenu staat, dan is deze helaas uitverkocht.
  • De uitgelezen kans om je slaapkamer meer glans te geven!
  • Verzendkosten: €5,95 (vanaf €75 GRATIS verzending!)
Toon details Verberg details