Uitverkocht

Opzetborstels voor Oral-B/Braun | 32-pack MEGA-PACK

Niet leverbaar

Deze opzetborstels zijn net zo goed als het origineel, maar dan tientallen euro's goedkoper. Bespaar een hoop geld door gelijk een voorraadje in te slaan voor de komende jaren!

Het is algemeen bekend dat je voor een gezond gebit twee keer per dag je tanden zou moeten poetsen. Ook is gebleken dat elektrisch poetsen een beter resultaat oplevert dan een standaard tandenborstel. Elke tandarts zal je echter aanraden om de opzetborstels van je elektrische tandenborstels met regelmaat te vervangen. Toch doen veel mensen dit niet, want voor een setje betaal je al gauw tientallen euro's.. Profiteer daarom nu van deze aanbieding en bestel maar liefst 32 opzetstukjes voordelig bij Koopjedeal. Deze borsteltjes zijn geschikt voor elektrische tandenborstels van Oral-B en Braun.

Sla voordelig een voorraadje in

Wij vinden het erg belangrijk dat onze klanten een gezond gebit hebben en dat ook betaalbaar te houden. Onze inkopers hebben dus hun best gedaan met het inkopen van grote partijen. Voor een MEGA-PACK van maar liefst 32 opzetstukjes betaal je nu slechts €14,99. Zo heb je in één klap genoeg borsteltjes in huis voor de komende jaren tegen een wel heel bescheiden prijsje.

Elektrisch poetsen hoeft niet langer duur te zijn

Wij zijn zelf helemaal fan van deze opzetstukjes. Ze zijn geschikt voor alle gangbare elektrische Oral-B/Braun tandenborstels. Deze huismerk opzetborstels zijn net zo goed als de originele, maar dan vele tientallen euro's goedkoper! Hiermee houd je jouw gebit dus de komende jaren schoon en gezond tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Laat deze aanbieding dus niet aan je voorbij gaan en bestel je opzetstukjes voor Oral-B en Braun tandenborstels voordelig bij Koopjedeal.nl!

 

Let op: vanwege hygiëne gelden er afwijkende retourvoorwaarden op dit product

Highlights & specificaties

  • MEGA-PACK (32 stuks) Opzetborstels voor Oral-B/Braun
  • Bespaar een hoop op het alledaagse
  • Vanaf nog geen €0,46 per stuk
  • Geschikt voor alle gangbare elektrische Oral-B/Braun tandenborstels
  • Elektrisch poetsen hoeft niet langer duur te zijn
  • Genoeg opzetborstels voor de komende jaren
  • Tip: sla voordelig een voorraadje in
Toon details Verberg details