Medisch HR Matras met 7 Comfortzones en verkoelende Aloë Vera

Niet leverbaar

Dankzij deze matrassen maak je kennis met een ongekend ligcomfort. Bovendien is dit matras verrijkt met een Aloë Vera touch-laag. Dit werkt verkoelend en verzorgend voor je huid gedurende de nacht.

Een goede nachtrust is enorm belangrijk. Als je kiest voor dit medische koudschuim matras, dan weet je zeker dat je een verstandige keuze maakt. Dankzij deze matrassen maak je kennis met een ongekend ligcomfort. Dit matras is verrijkt met een Aloë Vera touch-laag waardoor je je huid optimaal verzorgt gedurende de nacht. Slapen wordt vanaf nu echt genieten. En omdat wij weer flink hebben ingekocht, kun je ook genieten van een mega scherpe prijs!

Evenredige ondersteuning voor alle lichaamsdelen

Deze matrassen hebben maar liefst 7 comfortzones en zorgen daarmee voor een ideale gewichtsverdeling op de drukpunten van schouder, heup en taille. Doordat het gewicht op deze drukpunten altijd juist verdeeld is, verminder je daarmee ook rug- en nekklachten. Door de open celstructuur ademen deze matrassen optimaal en zorgen ze ook voor een perfecte lucht- en vochtcirculatie. Dankzij het koudschuim is het matras perfect voor mensen die 's nachts veel transpireren. Het matras is geschikt voor alle slaaphoudingen. Laat dus het matras het werk doen, terwijl jij lekker droomt!

Behandeld met echte Aloë Vera

Bij het ontwerpen van dit matras is niet alleen gedacht aan een goede nachtrust, maar ook aan je huid. De matrassen zijn behandeld met een speciale Aloë Vera-touchlaag. Hierdoor draagt het niet alleen bij aan een goede nachtrust, maar ook aan je huid. Aloë vera kalmeert, hydrateert en wakkert de huid opnieuw aan. Je wordt dus niet alleen goed uitgerust wakker, maar je voelt je gedurende de dag ook veel beter omdat je huid een echte behandeling krijgt. En dat terwijl je slaapt!

De verschillende maten en prijzen:

- 70 x 200 cm: voor €169,- ipv €699,-

- 80 x 200 cm: voor €179,- ipv €749,-

- 90 x 200 cm: voor €189,- ipv €799,-

- 90 x 210 cm: voor €199,- ipv €849,-

- 140 x 200 cm: voor €289,- ipv €999,-

- 160 x 200 cm: voor €299,- ipv €1049,-

- 160 x 210 cm: voor €349,- ipv €1099,-

- 180 x 200 cm: voor €379,- ipv €1199,-

- 180 x 210 cm: voor €399,- ipv €1249,-

Specificaties

- HR dichtheid: SG50

- Hoogte: 20 cm

- 7 comfortzones

- Biedt een perfecte ondersteuning

- Geschikt voor zij-, rug- en buikslapers

- Voorzien van afritsbare, wasbare hoes (60 graden wassen)

- Matras is dubbelzijdig te gebruiken

- Geschikt voor alle bedbodems

- Duurzaam geproduceerd

- Maximaal belastbaar gewicht: 130 kg per persoon

GRATIS levering op maat

Na het plaatsen van je bestelling zal de leverancier binnen enkele werkdagen contact met je opnemen voor een afleverafspraak. Je hoeft dus niet continu thuis te blijven omdat je matras binnen zou kunnen komen, je geeft gewoon een gewenste dag en tijdvak aan. Binnen 7 werkdagen kun je het matras al in huis hebben. De verzending is volledig GRATIS, met uitzondering van bestellingen in België. Hiervoor wordt een meerprijs gerekend van €25, deze kosten worden in rekening gebracht door de leverancier. Levering op de waddeneilanden is helaas niet mogelijk.

Niet tevreden?

Geld terug! Indien er geen gebruikssporen zijn natuurlijk. Het matras dient getest te worden in de plastic verpakking, dit is uitstekend te doen.

Highlights & specificaties

  • Medisch HR Matras - Verrijkt met verkoelende Aloë Vera
  • 7 verschillende comfortzones voor de ideale slaappositie en ondersteuning
  • Ontwikkeld om pijn- en drukklachten te minimaliseren
  • Aloë vera kalmeert, hydrateert en wakkert de huid opnieuw aan
  • Geschikt voor rug-, zij- en buikslapers
  • Vermindert transpiratie dankzij het gebruikte koudschuim
  • Beschikbaar in alle gangbare maten
  • Handig: er wordt van tevoren gebeld of gemaild om in overleg met jou een afleverdatum af te spreken, wel zo handig!
  • 2 jaar garantie
  • GRATIS verzending!
Toon details Verberg details