Uitverkocht

Medisana Vifit Activiteits- en slaaptracker in-één

Niet leverbaar

Product informatie

Er is een ware gezondheidshype over de Westerse wereld aan het razen. We hebben genoeg van leven met een energieniveau dat op een 'voldoende' blijft hangen! Om niet te spreken van een energieniveau dat voor lange periodes in het rood blijft plakken. Dat is zonde, er is zoveel meer uit het leven te halen! We willen terecht meer energie, meer rust en meer tijd om te genieten. Medisana is er voor u met pracht producten en ideeën om ons daarbij te helpen in deze prestatie-gedreven tijd.

Activiteits- en Slaap-Tracker in-één: helpt u bij topfit worden

Waarom? Omdat hij u alles over uzelf kan vertellen: de dingen die een mens kan ontdekken door eenvoudige data... Het aantal stappen dat u gedurende de dag zet, het aantal calorieën dat u hebt verbrand en uw geslapen uurtjes worden gemeten, verwerkt en overzichtelijk gepresenteerd. Alles in heldere cijfers! Zelfs de afgelegde afstand wordt gemeten en de totale tijd dat u die dag heeft bewogen wordt opgeteld. En alles via één-knops-bediening; een personal coach in zakformaat!

Geen energie zonder voldoende rust en ontspanning!

Stel zelf een bewegingsdoel in en u ziet na uw werk precies wat u nog wílt doen. Veel effectiever dan doelloos sporten: kríjg energie in plaats van nog meer te verkwisten! Geniet buiten van de frisse lucht en de lege straten op uw eigen tempo – de stappenteller brengt uw doelen zichtbaar dichterbij. Meten is echt weten! Maar rust (slapen, mediteren) is net zo belangrijk voor een fit leven als actie. Genoeg rust geeft minder eetlust overdag en een blessurevrij lichaam: geef rust daarom de ruimte!

Synchronisatie met de VitaDock app

Zo snel als 'down time' in de verdrukking komt, zo duidelijk laat deze Medisana het zien. Alle info van de laatste 15 dagen worden opgeslagen en dan ook nog eens verwerkt in overzichtelijke diagrammen waar u wat aan heeft. Dankzij de VitaDock-Online krijgt u de cijfers waar u wat aan heeft. Fit worden en het boosten van uw energieniveau was nog nooit zo helder haalbaar: grijp deze extra voordelige kans en maakt die switch: van moe-gesport naar topfit en kiplekker in uw vel.

Highlights & specificaties

  • Slechts €39,95 ipv €79,95
  • Medisana Vifit Activiteits- en slaaptracker in-één
  • Registreert aantal stappen, afgelegde afstand, verbrande calorieën, totale bewegingstijd en het behaalde % van het dagelijkse bewegingsdoel
  • Registreert activiteit tijdens de slaap
  • Zeer nauwkeurige bewegingssensor
  • Slaat de gegevens van de afgelopen 15 dagen op
  • Analyseren en weergeven in overzichtelijke diagrammen via je Smartphone / tablet
  • Zeer eenvoudig in gebruik
  • Verzendkosten: slechts €4,95
Toon details Verberg details