Uitverkocht

Medisana PSW Elektronische personenweegschaal

Niet leverbaar

Een gezond gewicht is voor iedereen belangrijk en daarom is het verstandig regelmatig te wegen. Met deze mooie digitale personenweegschaal van Medisana weet je altijd wat het gewicht is. Hij meet tot 150 kilo en heeft een automatische uitschakeling.

Een gezond gewicht is voor iedereen belangrijk en daarom is het verstandig regelmatig te wegen. Zo weet u precies wanneer die chocoladereep verdiend is of wanneer je hem beter even kunt laten liggen. Wil je een gebruiksvriendelijke personenweegschaal, dan is de PSW personenweegschaal van Medisana ideaal!

De weegschaal, gemaakt van stevig 8 mm dik veiligheidsglas, heeft een groot display waarop je het resultaat van de meting in één oogopslag ziet. Bovendien past dit mooie, slanke design in iedere badkamer. De weegschaal springt automatisch aan wanneer je erop gaat staan door de innovatieve “step-on” inschakeltechniek. 

De weegschaal schakelt zichzelf automatisch uit na 6 seconden, waardoor de batterijen langer gespaard blijven en dus ook langer meegaan. De weegschaal biedt de mogelijkheid om het gewicht in kilogram, pond of stone aan te geven.

Toon details Verberg details