Uitverkocht

Medisana Power Roll

Niet leverbaar

Met deze Medisana PowerRoll kun je tijdens boot camp of thuis op een matje oefeningen doen. De vibratiemassage bereikt ook de dieper liggende spieren. Geschikt voor spier-, kracht- en stabiliteitsoefeningen. Inclusief training-dvd en trainingsplan!

Wat de rol bijzonder maakt is dat je een work-out kan variëren door de vier ingebouwde vibratie niveaus. De PowerRoll beschikt over een gebruiksvriendelijke One Touch bediening. De kleine LED indicator aan de zijkant van de PowerRoll geeft de gekozen massage intensiteit weer. Als de twee geïntegreerde lithium-lon accu’s maximaal opgeladen zijn werken ze tot 180 minuten. De meegeleverde trainings-DVD en het bijbehorende trainingsplan geven waardevolle tips voor een effectieve training. Kortom een multifunctionele PowerRoll met diepwerkende vibratiemassage!

Positieve effecten van de PowerRoll

Door verstelbare diepte trillingen verbetert de bloedsomloop en worden bindweefsel verklevingen minder. Ook biedt de PowerRoll een oplossing voor spierspanning en -verklevingen. Daarnaast draagt het bij aan de activatie en opbouw van spieren en is het een handig hulpmiddel bij kracht- en stabilisatieoefeningen.

Toon details Verberg details