Uitverkocht

Medisana MTS Bovenarm Bloeddrukmeter

Niet leverbaar

Meet regelmatig thuis de bloeddruk om op de hoogte te blijven van de gezondheid. De Medisana MTS bovenarm bloeddrukmeter is een goede bloeddrukmeter voor thuis. De MTS meet de bloeddruk en hartslag volautomatisch en is klinisch gevalideerd.

Het is vaak niet merkbaar wanneer u een verhoogde bloeddruk heeft. Een te hoge bloeddruk brengt namelijk geen duidelijke of merkbare symptomen met zich mee. Toch kan een hoge bloeddruk leiden tot bijvoorbeeld hartklachten of een beroerte. Een hoge bloeddruk kan door verschillende factoren worden veroorzaakt, zoals overgewicht, stress of roken. Het is belangrijk om regelmatig uw bloeddruk te meten, ongeacht uw leeftijd of gezondheidstoestand. Dit kan bij de huisarts gebeuren, maar steeds meer mensen besluiten zelf een bloeddrukmeter te kopen. Thuis meten betekent meten in een vertrouwde en comfortabele omgeving zonder de stress die een doktersbezoek vaak met zich meebrengt.

Medisana biedt met de bovenarm bloeddrukmeter MTS een volautomatische bloeddruk meter speciaal voor thuisgebruik. De meting is professioneel en even nauwkeurig als die bij uw arts. De Medisana MTS heeft een betrouwbare detectie en melding van hartritmestoornissen en de meter geeft uiteraard ook de hartslag weer. Met één druk op de knop begint de meting die vervolgens geheel automatisch verloopt. Op het grote display zijn vervolgens de systiole, diastole en hartslag af te lezen. Ook de datum en tijd worden weergegeven. U kunt gemakkelijk zien of u zich in de gevarenzone bevindt dankzij de diagnose richtlijnen van de World Health Organisation (WHO): met behulp van de kleurenschaal is te zien waar uw bloeddruk zich bevindt, van groen (normaal) tot rood (te hoog).

De Medisana bloeddrukmeter heeft ruimte voor twee gebruikers in het geheugen: elke gebruiker kan 60 metingen op laten slaan. Zo kunt u samen met uw partner of met iemand anders samen de bloeddruk in de gaten houden. Na gebruik schakelt de MTS automatisch uit.  Net zoals alle bloeddrukmeters van Medisana heeft ook dit exemplaar een garantie van 3 jaar. De Medisana MTS bloeddrukmeter is klinisch gevalideerd.

De Consumentenbond testte een aantal bloeddrukmeters, waarbij de Medisana MTS in de top 10 terecht kwam met een 7,4.

Toon details Verberg details