Uitverkocht

Medisana Medinose Pro (anti-allergie lichttherapie)

Niet leverbaar

De Medisana Medinose is het enige anti-allergie apparaat tegen hooikoorts en huisdierallergie zonder bijwerkingen of medicijngebruik.

Hooikoorts, allergie voor pollen, niezen, jeukende ogen.. allemaal erg vervelende zaken waar velen van ons last van hebben, vooral tijdens de mooiste 2 jaargetijden. We grijpen vaak al snel naar de medicijnkoffer of we gaan naar de apotheek of dokter om dit te bestrijden. Wist je dat dit helemaal niet nodig hoeft te zijn? Met de Medinose bestrijd je al deze symptomen namelijk effectief, zonder medicijnen te hoeven gebruiken!

Het geheim

Door uitzending van rood licht van een specifieke frequentie worden de cellen in de neus minder gevoelig en zullen minder snel geprikkeld raken door allergie-veroorzakende stoffen van buitenaf. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hooikoorts en huisstofmijtallergie. Ook bevordert deze methode de algehele doorbloeding in de neus. Het gebruik van ultra violet licht voor het bestrijden van deze allergieën is een wetenschappelijk bewezen methode. Het maakt de celwand namelijk minder doorlaatbaar waardoor er minder histamine vrijkomt en daardoor neemt de overgevoeligheid van het immuunsysteem af!

Minder medicijnen nodig

Met deze natuurlijke behandelingswijze kun je zonder gebruik van medicijnen na enkele behandelingen al positief resultaat boeken. Het beïnvloedt de werking van medicijnen niet, maar je zult merken dat je minder of zelfs geen medicijnen meer nodig hebt voor eenzelfde resultaat. Ook wanneer je geen last hebt van je neus maar wel bijvoorbeeld van kriebelhoest of jeukende/opgezwollen ogen heeft het apparaat nut. Deze symptomen worden namelijk veroorzaakt door vrijgekomen histamine uit cellen in het neusslijmvlies. De Medinose vermindert de vrijgekomen histamine drastisch waardoor ook deze klachten dus verminderen!

De gebruikswijze

De Medinose gebruik je 3 maal daags slechts 4 minuten door het neusstuk in te brengen en zorgt voor direct merkbaar resultaat. Vervolgens kun je na een aantal weken het aantal behandelingen terugbrengen naar 2 maal per dag. Als de symptomen verder verdwijnen kan er zelfs worden afgebouwd naar 1 maal per dag. Het apparaat is erg klein en daardoor ook gemakkelijk te gebruiken onderweg. Dankzij de verwisselbare neusstukken is het apparaat ook te gebruiken door meerdere personen. Na gebruik het neusstuk goed schoonmaken met een vochtige doek of water & zeep. Met volle batterijen gaat dit apparaat maar liefst 100 behandelingen mee!

Highlights & specificaties

  • Medisana Medinose Pro
  • Tegen hooikoorts, allergie voor huisstof en dierenharen
  • Al na enkele behandelingen resultaat; zonder bijwerkingen
  • Werkt op 2 lichtgolflengtes; wetenschappelijk bewezen methode
  • De voordelige oplossing zonder gebruik van medicijnen
  • Korte behandeltijden; ideaal voor het hele gezin
  • Verzendkosten: €5,95 (vanaf €75 GRATIS verzending!)
Toon details Verberg details