Uitverkocht

Medisana MC830 Gel Shiatsu Massagekussen

Niet leverbaar

Vermoeide spieren zijn verleden tijd met de Medisana MC830 Shiatsu massagestoel.

De Medisana MC830 massagestoel levert een intensieve Shiatsu massage, speciaal in de rug. Dankzij de drie selectiezones kun je heel precies instellen welk gedeelte gemasseerd moet worden: de gehele rug, de bovenrug of de onderrug. De stoel heeft daarnaast drie intensiteitsniveaus en een aparte vibratiemassage in het zitvlak. Dankzij de extra roodlicht- en warmtefunctie kom je nu helemaal tot rust.

Voor een natuurlijke, ontspannende massage
De Medisana MC830 is gemaakt van TechnoGel. Dit materiaal is heerlijk zacht, vormvast en dempend. Bovendien past het zich aan de lichaamsvorm aan én heeft het een goede drukverdeling. Ook de massagekoppen zijn gemaakt van deze gel, wat zorgt voor een heerlijke, natuurlijk massage. Bovendien is de zitting zacht voor de wervelkolom en het heupbeen. Zo kun je optimaal genieten van de Shiatsu massage.

Waarom de MC830?
Het MC830 massagekussen zorgt voor een unieke massage en is bovendien prettig in gebruik. Dit kussen beschikt namelijk over een handige afstandsbediening waarmee je de stoel instelt zoals jij dat wilt. Daarnaast heeft de MC830 een doordacht design én is hij gemakkelijk te onderhouden!

Toon details Verberg details