Uitverkocht

Medisana Shiatsu Acupressuur Massagekussen

Niet leverbaar

Betere slaap, een betere spijsvertering, snellere stressverwerking, diepere ademhaling... allemaal dankzij dit massagekussen. Voelen is geloven!

Verkopen we vandaag een stapel tegoedbonnen voor Shiatsu massages? Had gekund, maar nee. We verkopen iets permanenters. Iets dat makkelijker toe te passen is, wanneer het u uitkomt. En deze evergreen van Medisana (hij is namelijk al heel lang in de verkoop én nog steeds in ontwikkeling) zal u zeer goed uitkomen als de rug en schouders na een zware werkdag u dwarszitten. Een dag waarop u veel in dezelfde houding hebt gestaan of gezeten, verzwaard door een flinke dosis stress.

Shiatsu voor iedereen!

Klinkt herkenbaar? Iedereen heeft op gezette tijden een masseur nodig om te voorkomen dat de emotionele en fysieke spanningen – die vaak aan elkaar gelinkt zijn – tot permanente stramme plekken worden die ons krom en minder vitaal naar onze oudere jaren snellen. Blijf vitaal door te bewegen en door de stramheid eruit te halen voordat hij diep gaat zitten. Effectief en toch betaalbaar: het Shiatsu acupressuur massagekussen van de bekende Medisana topkwaliteit.

Acupressuur testje: voel het zelf!

Even een testje voor de gein: duw zachtjes met uw duim op de uiteinden van de zwevende ribben in uw flank, ongeveer op navelhoogte. Als u de uiteinden van de onderste ribben vindt weet u meteen dat u goed zit. Gevoelig! Het zijn twee belangrijke acupunctuur punten, Zhang Men en Jing Men geheten, die met deze vernieuwde editie zachtjes gestimuleerd worden. Deze punten helpen bij rugklachten door vermoeidheid, de spijsvertering en futloosheid na te veel acute stress situaties.

Verbeter de bloedsomloop, verminder stress

Daarnaast zit er een verwarmingsfunctie op het onderrug-punt dat de Chinezen 'de levenspoort' noemen; Ming Men. Dit geeft rust voor de nacht en energie voor de dag. Warmte! De plek in de zitting stimuleert een punt dat vertaald 'steun' heet. Net zo effectief voor onderrug klachten en versterking van de benen voor wie een extra zetje kan gebruiken. De massagekoppen die de nek aanpakken en over de rug lopen, raken vervolgens de cruciale 'doorstromingspunten'. Effectief!

Het voelt heerlijk...

Betere slaap, een betere spijsvertering, snellere stressverwerking, diepere ademhaling... voelen is geloven! Daarom hebben we vandaag voor een prijs die uw 'portemonnee Qi' niet te veel verstoort het Medisana Shiatsu kussen in de aanbieding. Lees de specs in het lijstje en de reviews op het net; dankzij de uitgebreide verstel mogelijkheden is hij geschikt voor bijna elk lichaam, lang of klein, smal of breed. En als u van genot in slaap valt, dan schakelt hij zichzelf automatisch uit. Relax...

Specificaties

Gewicht: 5,9 kg

Vermogen: 40 Watt

Stroomvoorziening: 220-240V/50-60 Hz

Afmeting: 110 x 42,5 x 18 cm

Afneembaar en wasbaar nekgedeelte

Incl. handige afstandsbediening

Klittenband voor het bevestigen aan een stoel

Automatische uitschakeling na 15 minuten

Extra roodlicht- en warmtefunctie selecteerbaar

Highlights & specificaties

  • Slechts €179,95 ipv €299,95
  • Medisana Shiatsu Acupressuur Massagekussen
  • Heerlijk bijkomen van stress op het werk
  • Nieuw ontwikkelde acupressuurmassage in de taille en bovenbenen
  • Zeg maar vaarwel tegen die lichamelijke klachten
  • Eenvoudig te gebruiken en bedienen met afstandsbediening
  • Aparte, in hoogte verstelbare nekmassage
  • Verzendkosten: slechts €4,95
Toon details Verberg details