Uitverkocht

Medisana MC 810 vibratie massagekussen

Niet leverbaar

Even lekker ontvluchten na een zware werkdag? Het vibratie massagekussen MC 810 zorgt voor dat stukje ontspanning wat je nodig hebt! Kies je favoriete stand en gebruik het massagekussen in je (bureau)stoel of in je auto tijdens het rijden.

Het Medisana vibratie massagekussen MC 810 zorgt voor dat cruciale stukje ontspanning tijdens je drukke werkdag. Het massagekussen is in elke stoel te gebruiken, van bureaustoel tot autostoel.

Het vibratie massagekussen beschikt over 9 voorgeïnstalleerde massageprogramma’s, 4 Massagezones in het ruggedeelte en zitvlak en 3 massage-intensiteiten. Zo kan je het massagekussen precies instellen naar jou voorkeur. Daarnaast heeft het massagekussen een intensieve warmtefunctie welke je kan gebruiken met of zonder massage (ideaal voor de koude winters).

Het massagekussen is gemaakt van onderhoudsvriendelijk materiaal en is eenvoudig te vervoeren. Met de bijgeleverde afstandbediening is het makkelijk het massagekussen te bedienen. Vergeet je het massagekussen uit te schakelen? Geen paniek, na 15 minuten wordt het massagekussen automatisch uitgeschakeld.

Meegeleverd in de doos:

  • Massagekussen MC 180
  • Afstandbediening
  • Adapter voor netspanning
  • Autoadapter
Toon details Verberg details