Uitverkocht

Medisana luchtbevochtiger Ultrabreeze

Niet leverbaar

De Ultrabreeze luchtbevochtiger van Medisana voegt waterdamp toe aan de woning om een goede luchtvochtigheid op peil te houden. Een goede luchtvochtigheid bevordert de algehele gezondheid. Ideaal voor mensen met een allergie of luchtwegproblemen!

De meest ideale luchtvochtigheid in huis is ongeveer 60%. Bij de meeste mensen daalt de luchtvochtigheid vaak tot minder dan 25 %. Dit is niet goed voor mens en dier. Een te lage luchtvochtigheid kan voor luchtweginfecties, droge mond en een droge huid zorgen. Daarnaast is het ook niet goed voor uw houten vloeren, antieke meubels, schilderijen en de piano of vleugel. Vooral in de wintermaanden verhoogt te droge kamerlucht de vatbaarheid voor infecties, vermoeidheid en verminderde concentratie.

Een Medisana luchtbevochtiger wordt dan ook veelal gebruikt voor het optimaliseren van een gezonde leefomgeving. Daarnaast zijn ook mensen met een allergie of mensen met luchtwegproblemen zoals astma en bronchitis gebaat bij een hoge luchtvochtigheid.

De geluidsarme en energiebesparende ultrasone technologie van de lucht bevochtiger verandert water in zeer fijne nevel, die het vochtigheidsgehalte van de lucht verhoogt. Het verbetert de luchtkwaliteit en voorkomt uitdroging van de slijmvliezen en de huid. Het apparaat beschikt over een voorverwarmingsfunctie om kiemen en bacterieën te doden.

De Medisana Ultrabreeze is geschikt voor de bevochtiging van de onmiddelijke omgevingslucht in een ruimte tot 15 m2.
 

Toon details Verberg details