Uitverkocht

Medisana luchtbevochtiger UHW (60065)

Niet leverbaar

Onze slijmvliezen hebben heel wat te verduren van de droge kamerlucht. Met de UHW luchtbevochtiger van Medisana zijn verkoudheden te vermijden en het algemene welzijn verbetert. De Medisana UHW zorgt voor de ideale luchtvochtigheid.

Vooral in de wintermaanden verhoogt te droge kamerlucht de vatbaarheid voor infecties en aandoeningen van de luchtwegen en dat leidt tot vermoeidheid en verminderde concentratie. Gezonde lucht zou een relatieve luchtvochtigheid van 40 tot 60 procent moeten hebben. Gebruik daarom de Medisana UHW Luchtbevochtiger om de lucht in uw huiskamer, slaapkamer of kantoor te bevochtigen.

Het is ook mogelijk om het apparaat met een aroma-essence te gebruiken, dit zorgt tegelijkertijd met het bevochtigen voor een frisse, aangename geur.

De geluidsarme en energiebesparende technologie van de Medisana luchtbevochtiger verandert water in zeer fijne nevel, die het vochtigheidsgehalte van de lucht verhoogt. Dit verbetert de luchtkwaliteit en voorkomt het uitdrogen van de slijmvliezen en de huid. Een luchtbevochtiger is vaak ook ideaal voor mensen met hooikoorts.

Toon details Verberg details