Uitverkocht

Medisana ITM Intensief massage apparaat met roodlicht

Niet leverbaar

Dit Medisana massage apparaat kan preventief gebruikt worden om gezond te blijven. Een van de belangrijkste doelstellingen van de massage is het bevorderen van de doorbloeding van spier- en huidweefsel. Daarnaast werkt het heerlijk ontspannend.

Infraroodwarmte dringt diep in het lichaamsweefsel door en veroorzaakt binnen 5 tot 10 minuten een duidelijk voelbare verlichting van de klachten. Langere behandelingen van maximaal 30 minuten kunnen noodzakelijk zijn. De infraroodbehandeling is alleen op de blote huid mogelijk.

Combinatie infrarood/massage
De combinatie van infrarood met massage heeft een zeer hoog therapeutisch effect. De beide therapievormen vullen elkaar goed aan en komen in combinatie volledig tot hun recht. Dit massage apparaat is niet geschikt voor zwangere vrouwen.

Tips voor een massage:
 

  • U kunt de massage bij uzelf of bij een tweede persoon uitvoeren. Schakel het apparaat in en houd het op het te masseren lichaamsgedeelte. Oefen hierbij geen druk uit, maar houdt het enkel tegen het lichaam. Het apparaat voert zelf de massage uit. Let er alleen op dat u niet te lang één bepaald lichaams gedeelte behandelt, maar wissel regelmatig af.
  • U kunt door de richting van de massage zelf bepalen wat voor soort massage u uit wilt voeren. Een massage in de richting van het hart ontspant, een massage van het hart af werkt opwekkend.
  • De massage moet niet langer dan 20 minuten duren. Gebruik het apparaat regelmatig, zodat u het positieve effect goed kunt merken.
  • Het belangrijkste principe is dat de massage altijd prettig aan moet voelen.
  • Schakel het massage-apparaat na behandeling uit, trek de netstekker los en laat het apparaat afkoelen.
Toon details Verberg details