Uitverkocht

Medisana Inhalatieapparaat USC

Niet leverbaar

Gebruik het Medisana Inhalatieapparaat USC voor het doelgericht behandelen van luchtwegaandoeningen zoals astma, verkoudheid of bepaalde allergieën. Doordat de Medisana inhalator zonder kabels werkt, is het makkelijk overal mee naar toe te nemen.

Inhalatietherapie kan helpen bij onder andere verkoudheid, ontstekingen van de bijholtes, astma, bronchitis en bepaalde allergieën. Het inhalatieapparaat van Medisana kan gebruikt worden met water of met preparaten en medicatie die in water oplosbaar zijn. Alle gebruikelijke inhalatieoplossingen en zoutoplossingen kunnen gebruikt worden in de Medisana USC. Vul het apparaat met maximaal 8ml vloeistof. De Medisana USC werkt middels ultrasone verneveling en innovatieve Mesh techniek. Het apparaat is bijzonder effectief door het hoge aerosol aandeel bij inhalatie.

De Medisana inhalator kan gebruikt worden met een mondstuk of met een masker, beide worden meegeleverd. Er wordt één mondstuk meegeleverd en twee maskers: een masker voor volwassenen en een masker voor kinderen. Adem altijd rustig in en uit en gebruik de vernevelaar niet langer dan een kwartier achter elkaar. Blijf altijd ontspannen en rustig tijdens de behandeling en ga rechtop op een rustige plek zitten. Omdat de Medisana USC op batterijen werkt en daardoor snoerloos is, kan het apparaat gemakkelijk worden meegenomen voor een behandeling onderweg. Er wordt een handige opbergetui meegeleverd. Het apparaat is geluidsarm en schakelt automatisch uit.

Toon details Verberg details