Uitverkocht

Medisana Infrarood Thermometer

Niet leverbaar

Een thermometer die lichaamstemperatuur meet via het oor of voorhoofd, zeer betrouwbaar en eenvoudig in gebruik.

De wisseling van de temperatuur zorgt ervoor dat het verkoudheid- en griepvirus makkelijk om zich heen kan slaan. Als je niet oppast kan je weerstand snel hard achteruit hollen. Het is dan ook fijn om de boel in de gaten te houden. Immers is koorts toch altijd een signaal dat je echt moet oppassen en misschien wel een doktersbezoekje moet gaan overwegen. Met deze infrarood thermometer van Medisana heb je altijd een goede controle in handen!

Betrouwbaar en makkelijk in gebruik

Met Medisana weet dat je echt wat betrouwbaars in huis haalt. Dit merk is het beste met betrekking tot het ontwikkelen van medische apparaten voor consumenten en zijn daarin ook gecertificeerd door de Medical Device Directive. Doordat ze zich richten op consumenten zijn de apparaten makkelijk in gebruik. Zo ook deze thermometer. Als je je toch al niet lekker voelt (of je hebt al zorgen genoeg over een ziek kind), dan staat je hoofd vaak toch niet super helder. Gelukkig hoef je bij deze thermometer niet meer na te denken over wat ook alweer de grens was tussen een normale lichaamstemperatuur en verhoging, of koorts. Deze thermometer geeft dit al voor je aan. Heb je een hoge temperatuur, dan wordt de indicator rood. Is het goed, dan is deze groen.

Medisana infrarood thermometer

Nauwkeurig en contactloos

Dankzij de nauwkeurige, contactloze koortsmeting, is het opnemen van je temperatuur in een tel gedaan. Je houdt de meter aan je oor of tegen je voorhoofd en je ziet al snel de informatie terug. De thermometer kan de laatste 30 gemeten waarden ook nog opslaan, dus zou je de boel echt flink in de gaten moeten houden voor de huisarts, dan kan dat gewoon op deze thermometer. De thermometer kun je ook gebruiken voor het meten van de omgevingstemperatuur, oppervlakken en vloeistoffen tussen de 0 en 100° Celsius! Geen overbodige luxe dus! Wordt geleverd met batterijen en opbergetui.

Specificaties

- Afmeting: ca. 13,4 x 4,2 x 4,7 cm

- Gewicht: ca. 65 gram incl. batterijen

- Meetbereik objecten: 0 – 100 °C

- Meetbereik lichaamstemperatuur: 34 – 43°C

- Schaalindeling: 0,1 °C

- Voorhoofd: +/- 0.3°C van 34 - 43 °C

- Oor: +/- 0.2°C van 35.5 - 42 °C

- Object: +/-1.5 °C 0 °C tot 100 °C

- Batterijen: 2 x 1,5 V (AAA)

Highlights & specificaties

  • Slechts €29,95 ipv €59,95
  • Medisana Infrarood Thermometer
  • Gecertificeerd door de Medical Device Directive
  • Geeft rood licht bij signalering van koorts
  • Kan lichaamstemperatuur meten via je oor of je voorhoofd
  • Ook geschikt om de omgevingstemperatuur, oppervlakken en vloeistoffen te meten
  • Inclusief batterijen en handig opbergetui
  • Altijd handig in huis te hebben; je weet maar nooit!
  • Verzendkosten: vanaf slechts €4,95
Toon details Verberg details