Uitverkocht

Medisana gezichtssauna FSS

Niet leverbaar

Even goed de huid reinigen of stomen bij een verkoudheid? De Medisana gezichtssauna FSS werkt doeltreffend. Hij wordt geleverd met onderhoudsvriendelijke sauna, maatbeker en neusstuk. De diffuser zorgt voor gelijkmatige stoomverdeling.

Verkouden of een onzuivere huid? De Medisana gezichtssauna FSS heeft een diffuser voor een gelijkmatige stoomverdeling. De gezichtssauna wordt geleverd met een los neusstuk voor stomen tijdens een verkoudheid. Zonder het neusstuk kan het volledige gezicht gestoomd worden. De sauna is eenvoudig schoon te maken en is zeer onderhoudsvriendelijk. Het controlelampje geeft aan of hij nog aan staat.

Een stoombehandeling schept de optimale voorwaarden voor de verzorging van de gezichtshuid. Het is de perfecte voorbereiding voor behandeling met dieptereinigers, gezichtsmaskers en andere verzorgingsmiddelen. De stoom opent te poriën in de huis en stimuleert de bloedcirculatie. Een behandeling met de Medisana Gezichtssauna duurt bij een vol waterreservoir ongeveer 20 minuten.

Toon details Verberg details