Uitverkocht

Medisana 3-in-1 Infrarood Thermometer

Niet leverbaar

Een thermometer die lichaamstemperatuur meet via het oor of voorhoofd, zeer betrouwbaar en eenvoudig in gebruik.

De wisseling van de temperatuur zorgt dat het verkoudheid- en griepvirus makkelijk om zich heen kan slaan en als je dan ook niet echt in het zomerse dagritme kan komen, kan je weerstand echt achteruit hollen. Het is dan ook fijn om de boel in de gaten te houden. Immers is koorts toch altijd een signaal dat je echt moet oppassen en misschien wel een doktersbezoekje moet gaan overwegen. Je kunt dus beter oppassen en met deze thermometer van Medisana heb je een goede controle in handen.

Betrouwbaar en makkelijk in gebruik

Met Medisana weet dat je echt wat betrouwbaars in huis haalt. Dit merk is het beste met betrekking tot het ontwikkelen van medische apparaten voor consumenten en zijn daarin ook gecertificeerd door de Medical Device Directive. Doordat ze zich richten op consumenten zijn de apparaten makkelijk in gebruik. Zo ook deze thermometer. Als je je toch al niet lekker voelt (of je hebt al zorgen genoeg over een ziek kind), dan staat je hoofd vaak toch niet super helder. Gelukkig hoef je bij deze thermometer niet meer na te denken over wat ook alweer de grens was tussen een normale lichaamstemperatuur en verhoging, of koorts! Deze thermometer geeft dit al voor je aan. Heb je een hoge temperatuur, dan wordt de indicator rood. Is het goed, dan is deze groen.

Nauwkeurig en contactloos

Dankzij de nauwkeurige, contactloze koortsmeting, is het opnemen van je temperatuur in een tel gedaan. Je houdt de meter aan je oor of tegen je voorhoofd en je ziet al snel de informatie terug. De thermometer kan de laatste 30 gemeten waarden ook nog opslaan, dus zou je de boel echt flink in de gaten moeten houden voor de huisarts, dan kan dat gewoon op de thermometer! De thermometer kun je ook gebruiken voor het meten van de omgevingstemperatuur, oppervlakken en vloeistoffen tussen de 0 en 100° Celsius! Geen overbodige luxe dus! Wordt geleverd met batterijen en opbergetui.

Highlights & specificaties

  • Slechts €19,95 ipv €49,95
  • Medisana 3-in-1 Infrarood Thermometer
  • Gecertificeerd Medisch Apparaat (MDD)
  • Zeer nauwkeurig, resultaat binnen 1 seconde
  • geeft datum en tijd weer
  • Met alarmfunctie
  • Verzendkosten: slechts €4,95
Toon details Verberg details