Uitverkocht

Medisana CardioCompact: Bloeddrukmeter met geïntegreerde reiswekker

Niet leverbaar

De Medisana CardioCompact bloeddrukmeter werkt via een bovenarmmanchet. Eén druk op de knop en hij begint met meten! Ook beschikt hij over handige functies zoals een reiswekkermodus met sluimerstand, een omklapfunctie en een USB-aansluiting.

Wil je altijd op de hoogte blijven van je hartslag en bloeddruk? Dan is deze CardioCompact bloeddrukmeter van Medisana de juiste keuze. Ook heeft het een accurate bloeddrukmeting aan de bovenarm. Dit gebeurt door middel van een manchet die geschikt is voor een armomvang van 22 tot 30 cm. De bloeddrukmeter beschikt over een aritmie-herkenning. Hierdoor word je gewaarschuwd wanneer er hartritmestoornissen optreden. De CardioCompact werkt op vier AAA batterijen van 1,5 Volt. Hij wordt tevens geleverd met gebruiksaanwijzing, manchet en opbergetui.

Geheugen van de CardioCompact

Deze Medisana bovenarm bloeddrukmeter is geschikt voor twee personen met voor beide 500 geheugenposities. De CardioCompact berekent bovendien het gemiddelde van de laatste zeven metingen. Ook is er een functie waarmee gasten eveneens metingen kunnen doen. Deze waarden worden dan niet opgeslagen. De opgeslagen data kunnen door middel van de mini-USB-aansluiting overgedragen worden naar de computer. Met de VitaDock applicatie kunnen de waarden zelfs op de iPhone, iPod of iPad bekeken worden. De USB-kabel wordt meegeleverd.

Bloeddrukmeter met reiswekkermodus

Deze CardioCompact bloeddrukmeter is dé ultieme meter, omdat hij naast alle handige functies ook nog beschikt over een handige wekker! Het scherm kan gemakkelijk omgeklapt worden, zodat de tijd, datum en het alarm goed te bekijken zijn. In dichtgeklapte toestand schakelt het apparaat in de reismodus. Zo wordt voorkomen dat het apparaat ongewild inschakelt. Er zijn twee tijdzones in te stellen en ook twee wektijden. Gaat de wekker, dan zal het geluidsvolume langzaam toenemen. Wil je echter nog even blijven liggen? Dan is er de handige sluimerknop die het apparaat tijdelijk uitzet. De geïntegreerde wekker is ook te gebruiken voor meetherinneringen.

Compacte bloeddrukmeter met groot LCD-display

Deze Medisana bloeddrukmeter is ideaal, dankzij zijn compacte en plaatsbesparende formaat. Zo kun je hem gemakkelijk meenemen op reis. De CardioCompact beschikt eveneens over een handig LCD-display met helder blauwe achtergrondverlichting. Het grote scherm laat de systole, diastole, hartslag, datum en tijd zien. Het scherm heeft bovendien een handige kleurenschaal waarmee de diagnose vastgesteld wordt. De bovenarmbloeddrukmeter is bovendien zo ontworpen dat wanneer het apparaat niet in gebruik is, het licht automatisch dimt. Ook in het donker zal je nachtrust niet verstoord worden door fel licht.

De bloeddrukmeter biedt de mogelijkheid, om de gegevens met behulp van een mini-USB-kabel online, te zetten respectievelijk naar de VitaDock App over te zetten. Hiervoor heb je de VitaDock software nodig op de computer. 

Toon details Verberg details