Uitverkocht

Medisana BOB Buikspierstimulatieriem

Niet leverbaar

Met de Buikspier Stimulatieriem van Medisana laat je je spieren trainen via elektrische spierstimulatie, zonder er zelf iets voor te hoeven doen!

Elke keer weer begin je enthousiast met lijnen en sporten. Je komt soms een heel eind, maar je eigenlijke doel behaal je niet. Want stiekem zou je weer een prachtige platte, strakke buik willen hebben. Dus na een tijdje komt de klad er weer in..

Herken je jezelf in dit verhaal?

Dan hebben we goed nieuws voor je. Dat nieuws is de BOB Buikspierstimulatieriem van Medisana! Zonder oefeningen en afmatting, maar met een simpele druk op de knop werk je in stappen naar je doel. En komt er weer wat vet aan, dan heb je altijd de BOB nog liggen!

Eindelijk die strakke buik!

Willen we niet allemaal strakker en gespierder worden zonder er al te veel moeite voor te hoeven doen? Met de Buikspier Stimulatieriem van Medisana laat je je spieren trainen via elektrische spierstimulatie, zonder er zelf iets voor te hoeven doen! De gebruikte methode heet EMS: Electrical Muscle Stimulation. Deze methode kan gebruikt worden voor therapeutische doeleinden (bijvoorbeeld spieractivering na een keizersnede), maar ook om spieren te trainen en sterker te maken!

Stimuleren door te simuleren

De Buikspier Stimulatieriem is MDD gecertificeerd. Dat betekent dat het een volwaardig medisch apparaat is. Hij gebruikt EMS om elektrische impulsen te sturen naar de spieren die via geïntegreerde elektroden in de riem naar de juiste plek van het lichaam worden gestuurd. Door de impulsen zullen de spieren achtereenvolgens spannen en ontspannen. Hierdoor simuleer je de spierbelasting door lichamelijke inspanning, en dat terwijl je rustig zit of ligt!

Een mooie buik op bestelling

Dankzij de platte constructie en de geïntegreerde elektroden kun je de BOB Buikspier Stimulatieriem moeiteloos onder je kleding dragen. De impulsen zullen dankzij de elastische en comfortabele buikriem altijd op de juiste positie worden gehouden. Daarnaast zorgen de uitgebreide mogelijkheden er voor dat iedereen, van beginneling tot getrainde sixpack, het juiste programma kan kiezen. Met slechts twee bedieningsknoppen selecteer je in een oogwenk de juiste van de 10 voorgeïnstalleerde programma’s en kun je de intensiteit in 25 stappen opbouwen naar die altijd al gewenste strakke en slanke buik. Zo makkelijk is spieropbouw nog nooit geweest!

Highlights & specificaties

  • Slechts €29,95 ipv €59,95
  • Medisana BOB Buikspierstimulatieriem
  • Zonder oefeningen en inspanning een mooi buikje realiseren
  • Train je spieren door middel van elektrische spierstimulatie (EMS)
  • MDD gecertificeerd - volwaardig medisch apparaat
  • Comfortabel en onzichtbaar onder de kleding te dragen
  • Met 10 voorgeïnstalleerde programma's - geschikt voor beginners en gevorderden
  • Je kunt zelf de intensiteit bepalen
  • Zo makkelijk is spieropbouw nog nooit geweest!
  • Verzendkosten: slechts €4,95
Toon details Verberg details