Uitverkocht

Medisana Air Luchtreiniger

Niet leverbaar

Stofdeeltjes, pollen, sigarettenrook, bacteriën en allerlei geurtjes hebben allemaal een negatieve invloed op de kwaliteit van de lucht en daarmee ook op jou. Filter het dus allemaal weg!

Heb je vaak irritatie van je luchtwegen? Ben je vaak aan het niezen zonder reden? Of heb je veel last van hoofdpijn? Bestrijd deze klachten door te zorgen dat de lucht om je heen zuiver en schoon is!

Frisse lucht

Een luchtreiniger klinkt misschien als iets compleet onnodigs, vooral als je nergens last van hebt, maar gemiddeld ademen we wel 21.600 keer per dag in en uit. Omdat zuurstof een grote invloed heeft op het goed functioneren van je lichaam, kun je de lucht die je inademt niet zomaar voor lief nemen! Stofdeeltjes, pollen, sigarettenrook, bacteriën en allerlei geurtjes hebben allemaal een negatieve invloed op de kwaliteit van de lucht en daarmee ook op jou! Filter het dus allemaal weg!

Reinigt de lucht en houdt de elektriciteitrekening laag

De Medisana Air reinigt de lucht met de hulp van een antibacterieel koolstoffilter. Deze filters gaan ongeveer 9-12 maanden mee en zijn te koop bij webshops als Redcoon. De luchtreiniger wordt in werking gehouden door een digitale motor, die niet alleen zeer zuinig is (verbruikt slechts 1,5 Watt), maar ook duurzaam!

Voor op je werk of thuis!

De Medisana Air kan probleemloos de lucht tot 60m² reinigen. Hierdoor is het perfect voor thuis of voor op kantoor. Overal een gezonde en schone leefomgeving!

Highlights & specificaties

  • Slechts €44,95 ipv €79,95
  • Medisana Luchtreiniger
  • Haalt vieze geurtjes weg
  • Verwijdert stof, pollen en bacteriën
  • Vermindert en voorkomt astma-, hooikoorts- en hoofdpijnklachten
  • Geschikt voor alle ruimtes tot ca 60m²
  • Verzendkosten: slechts €4,95
Toon details Verberg details