Uitverkocht

Magnetische Ramenwisser - Ongelofelijk handig

Niet leverbaar

Met de unieke technologie van deze magnetische ramenwissers kun je heel simpel de buitenkant en de binnenkant van je ramen tegelijkertijd schoonmaken!

Ben je vaak aan het zwoegen met die vervelende lapjes en trekkers? Of ben je gewoon zat van de extra kosten die de glazenwassers met zich mee brengen? Dan is deze deal zeker iets voor jou. Met de unieke technologie van deze magnetische ramenwissers kun je heel simpel de buitenkant Èn de binnenkant van je ramen tegelijkertijd schoonmaken! Voor maar €17,95 kun je er al eentje aanschaffen bij Koopjedeal. Alléén vandaag!

Hoe werkt dat nou?

De ramenwisser bestaat uit 2 delen. …Een helft plaats je aan de binnenkant van het raam en de andere aan de buitenkant. De twee helften blijven op het raam zitten dankzij de 2 krachtige magneten die elkaar aantrekken. Dwars door het glas heen! De 2 delen volgen elkaar bij iedere beweging die je maakt en zo maak je heel eenvoudig tegelijkertijd binnen en buiten schoon. Mocht het buitenste deel toch onverhoopt een keer vallen dan zorgt het touwtje ervoor dat hij niet naar beneden valt en dus niet vies wordt!

Geschikt voor meerdere soorten glas

Op sommige soorten dubbel glas is dit apparaat niet toe te passen. Maar op alle soorten enkele glas kun je gewoon profiteren van deze handige gadget. Het is zelfs mogelijk om hem te gebruiken voor het schoonmaken van je serre of douchecabine! In de ramenwisser zit een spons en een wisser ingebouwd. Met het dubbele schoonmaaksysteem zorgt de spons ervoor dat het raam nat en schoon wordt gemaakt, waarna de wisser alles opdroogt. Met dit magische schoonmaaksysteem kun je je uitleven op al je ramen in- en rond het huis!

Bespaar een hoop geld

Buiten het feit dat je op dit product zelf al heel veel korting krijgt, bespaar je natuurlijk ook fors in de schoonmaakkosten. Met slechts een minimale inspanning kun je je ramen van de binnenkant- en de buitenkant tegelijk schoonmaken. De glazenwasser kun je dus met een gerust hart opzeggen, dat scheelt toch weer een hoop geld op jaarbasis!

Highlights & specificaties

  • Slechts €17,95 ipv €49,95
  • Magnetische Ramenwisser
  • Maak tegelijk de binnen- en buitenkant van je ramen schoon
  • Werkt op vele soorten glas
  • Bespaar op een hoop kosten
  • Ontzettend handig en eenvoudig in gebruik
  • Verzendkosten: slechts €4,95
Toon details Verberg details