Uitverkocht

Magnetische Knie en Polsband

Niet leverbaar

Product informatie

We hebben in het dagelijks leven regelmatig te maken met fysieke ongemakken en stress. Heb je bij het bestrijden hiervan al eens gedacht aan magneettherapie? Wat velen niet weten is dat dit een zeer effectieve manier is om allerlei klachten aan te pakken. Slapeloosheid, stijfheid, hoofdpijn, stress, zwellingen en vermoeidheid zijn enkele veel voorkomende klachten die je met deze pols- en kniebanden kunt verminderen. Schaf ze vandaag bij ons aan, zo'n set van 3 banden kost slechts €9,95!

Effectieve magneettherapie

De magnetische banden werken op basis van magneettherapie. Deze doeltreffende vorm van therapie is gebaseerd op de leer dat je leven magnetisch in balans dient te zijn om optimaal te kunnen functioneren. Ons leven in betonnen huizen, auto's, treinen en vliegtuigen reduceert het effect van het natuurlijk magnetisch veld van de aarde. Een andere verstorende factor is de electro-smog veroorzaakt door computerschermen, radio's, TV's en mobiele telefoons.

Volledig in balans

Het gemis aan het natuurlijk magnetisch veld van de aarde veroorzaakt zowel kleine als serieuze klachten aan het menselijk lichaam. Stijfheid, hoofdpijn, rugpijn, nekpijn, reuma, slapeloosheid, vermoeidheid en stress zijn slechts enkele voordelen van klachten die je kunt verminderen met deze magnetische banden. Je draagt ze volkomen onmerkbaar onder je kleding. Ze passen zich aan ieder lichaam aan en ze belemmeren je niet in je bewegingen. Sterker nog, je zult er naar verloop van tijd zelfs vrijer door voelen!

Gebruik dit product niet wanneer je zwanger bent, of als je een pacemaker/defibrillator hebt.

Highlights & specificaties

  • Slechts €9,95 ipv €29,95
  • Magneto Polsbanden en Kniebanden
  • Magneettherapie helpt bij vermindering van vele klachten
  • Zorgt voor meer balans in je leven
  • De banden zijn onmerkbaar onder je kleding te dragen
  • Past zich makkelijk aan ieder lichaam aan
  • Weg met die nare klachten!
  • Verzendkosten: slechts €4,95
Toon details Verberg details