Uitverkocht

Magnani Airfryer Deluxe XL 4.5L

Niet leverbaar

Met deze airfryers zet je in een handomdraai gezonde en toch lekkere gerechten op tafel. Vetarm en vol van smaak! Profiteer van extra hoge kortingen bij Koopjedeal!

Genieten van een lekkere snack.. Iedereen heeft daar op een bepaald moment van de dag wel eens zin in, niet waar? Het is dan wel zo fijn dat er niet al te veel poespas bij komt kijken om het ook daadwerkelijk klaar te maken. De frituurmand heeft een inhoud van 4,5 liter. Ook voor een grotere groep kun je eenvoudig een lekkere en gezonde snack klaarmaken. Met een paar drukken op de knop stel je de temperatuur en timer in. Met de Magnani airfryer zet je dus in een handomdraai gezondere en toch lekkere gerechten op tafel. Vetarm en vol van smaak! Je hebt vandaag bij ons deze airfryer voor maar €59,99 ipv €149,99. 

Super hete luchtcirculatie

Een airfryer is veel meer dan een normale friteuse. Met deze airfryer kun je frituren, roosteren, grillen, bakken en braden. De snelle luchtcirculatie van hete lucht en een optimaal verwarmingsprofiel zorgen ervoor dat je voortaan ook heerlijke frietjes en frikadellen kunt bereiden zonder dat je olie of frituurvet hoeft toe te voegen. De etenswaren krijgen een knapperig korstje maar blijven toch sappig van binnen. Omdat er geen vet wordt gebruikt, zijn de etenswaren vanzelfsprekend veel gezonder dan wanneer je een traditionele frituurpan gebruikt.

Een must-have in ieder huishouden

Met een airfryer zijn de mogelijkheden eindeloos! Je kunt bijvoorbeeld ook je kip nog even grillen zodat de huid lekker knapperig wordt. Een ander bijkomend voordeel van deze air-technologie is dat er veel minder geuren en dampen vrijkomen tijdens de bereiding. De Magnani airfryers zijn gemakkelijk te reinigen, veilig en zuinig voor dagelijks gebruik. De anti-aanbak frituurmand is makkelijk en veilig uit te nemen om jouw lekkerste gerechten te serveren. Bovendien is deze hierdoor eenvoudig schoon te maken.

Specificaties

- Snelle hete lucht technologie

- Bakken, frituren, grillen en roosteren

- Temperatuur instelbaar: 80 tot 200 graden Celsius

- Timer: tot 30 minuten

- Preset-instellingen

- Inhoud anti-aanbak frituurmand: 4,5 liter

- Max power: 1500W

- AC: 220~240V, 50/60 Hz

- Afmetingen: 26 x 33 x 33 cm (B x D x H)

Highlights & specificaties

  • Magnani Health Airfryer 4.5L
  • Frituren, grillen, bakken, braden en roosteren
  • Maakt gebruik van hot air-technologie
  • De heerlijkste snacks bereiden zonder olie of vet
  • Heerlijk krokant en vol van smaak
  • Veel minder last van vrijkomende geuren en dampen
  • Zeer ruime inhoud van 4,5 liter
  • Het gezonde alternatief voor de friteuse!
  • Verzendkosten: €5,95 (Let op: gratis verzending bij aankoop van 3 of meer artikelen)
Toon details Verberg details