Uitverkocht

Magic Sweeper

Niet leverbaar

Veegt makkelijk losliggend vuil op zonder dat je stoffer en blik nodig hebt: snel, praktisch en efficiënt!

Servies dat uit je handen glipt, de suikerpot die omvalt of een spoor van kruimels waar Kleinduimpje 'u' tegen zegt. Het zijn van die kleine ongelukjes die in ieder huishouden regelmatig voorkomen. Met de hulp van de Magic Sweeper is het binnen de kortste keren weer helemaal spic en span.

Snel, efficiënt en praktisch

De Magic Sweeper is de perfecte mix tussen een bezem, stoffer & blik en een stofzuiger. De 3D-roterende borstels verzamelen effectief al het losliggende vuil op een harde vloer. Het is snel, efficiënt en praktisch. Daarnaast is het ideaal voor mensen die wat minder goed ter been zijn: je hoeft niet te slepen met een zware stofzuiger en je hoeft geen rare capriolen uit te halen om alles op het blik te krijgen. De Magic Sweeper veegt simpelweg over het vuil heen en veegt al het vuil naar binnen. Ben je klaar? Dan leeg je het reservoir heel eenvoudig boven de prullenbak.

Verstelbaar

De stang van de Magic Sweeper is in lengte verstelbaar van 52 tot 112 cm. Hierdoor is hij door iedereen te gebruiken én kun je makkelijk bij lastig te bereiken plekjes komen. Daarnaast werkt hij niet op stroom waardoor hij milieuvriendelijk en gratis in gebruik is.

Specificaties

• Verstelbare stang: 52-112cm

Highlights & specificaties

  • De perfecte combinatie van een bezem, stofzuiger en stoffer & blik
  • Niet meer bukken om de vloer schoon te krijgen
  • De roterende borstels vegen zelfs het fijnste vuil op
  • Gebruikt geen stroom; milieuvriendelijk en gratis in gebruik
  • Stang is verstelbaar in lengte
Toon details Verberg details