Uitverkocht

Luxe Sola Berlijn 70-delige Bestekset

Niet leverbaar

Vul voordelig je bestekvoorraad aan met deze volledige bestekset voor 8 personen. Deze set maakt elk soort tafelopstelling helemaal af.

Het zal vast en zeker wel eens extra druk bij je zijn in huis. Denk bijvoorbeeld aan een diner met je ouders of (klein)kinderen. Dat is niet het moment om te ontdekken dat je niet voldoende bestek in huis hebt. Of nog erger; je hebt alleen nog oud bestek in huis dat er eigenlijk niet meer uit ziet. Vul dus nu je bestekvoorraad aan met deze volledige Sola bestekset voor 8 personen. Dan weet je zeker dat je altijd goed zit en een goede indruk maakt. Tip: het is natuurlijk ook ideaal om cadeau te doen!

Het beste voor een kleine prijs

Koopjedeal.nl groeit iedere dag. Gelukkig maar, want daardoor kunnen wij steeds betere deals voor jullie regelen. Onze inkopers hebben flink onderhandeld met Sola waardoor we deze bestekset kunnen verkopen voor een scherpe prijs.

Mooi en praktisch

Het eerste dat opvalt bij deze bestekset is het model. Maak kennis met de besteklijn Berlijn. De prachtige vormen van het bestek zorgen er niet alleen voor dat het er stijlvol uitziet, het bestek ligt daardoor ook erg lekker in de hand. Deze set maakt elk soort tafelopstelling helemaal af!

Corrosiebestendig

Het bestek is gemaakt van hoogwaardig 18/0 zilverwit edelstaal en kun je gewoon afwassen in de vaatwasser. Het bestek is corrosiebestendig. De complete bestekset wordt geleverd in een mooie cadeauverpakking en bestaat uit 70 delen.

Inhoud

-8 tafelmessen

-8 tafelvorken

-8 tafellepels

-8 dessertmessen

-8 dessertvorken

-8 dessertlepels

-8 taartvorkjes

-8 koffie/theelepels

-1 sauslepel

-2 serveerlepels

-1 saladelepel

-1 saladevork

-1 taartschep

Highlights & specificaties

  • Luxe Sola Berlijn 70-delige Bestekset
  • Volledige set voor 8 personen; altijd handig extra bestek
  • Gemaakt van hoogwaardig 18/0 zilverwit edelstaal
  • Prachtig afgewerkt; hoogglanzend gepolijst
  • Het bestek ligt zeer fijn in de hand
  • Vaatwasser- en corrosiebestendig
  • Vervang voordelig al je oude bestek
  • Geleverd in een mooie cadeauverpakking
Toon details Verberg details