Luxe Design Badkamerspiegel met LED-verlichting

Niet leverbaar

Met deze luxe badkamerspiegel met LED-verlichting aan de wand zorg je er niet alleen voor dat je jezelf haarscherp kunt zien, maar je geeft je badkamer er ook nog eens een echte sfeerboost mee.

Een dag niet in de spiegel gekeken, is een dag niet geleefd. Gedurende de dag, maar vooral 's ochtends tijdens het wakker worden is de spiegel een item dat niet weg te denken is. Met deze luxe badkamerspiegel met LED-verlichting aan de wand zorg je er niet alleen voor dat je jezelf haarscherp kunt zien, maar je geeft je badkamer er ook nog eens een echte sfeerboost mee!

Energiezuinige LED-verlichting

Het fijne aan deze spiegel is dat er energiezuinige LED-lampjes in zijn verwerkt. Je hebt dus altijd helder en praktisch licht bij precisie-werkjes zoals het scheren of opmaken. Bovendien geven de lampjes ook direct een hele leuke sfeer in de badkamer!

Eenvoudig overal op te hangen

De fraaie spiegels zijn erg eenvoudig op te hangen met de meegeleverde montageset. De spiegel past werkelijk in iedere badkamer. Heeft je badkamer al een mooie spiegel? Dat is natuurlijk geen enkel probleem. Je kunt ze natuurlijk ook gewoon in de hal of op een andere gewenste plek ophangen. Het is een leuk stukje extra decoratie, en geef nou toe; jij kijkt toch ook altijd even in de spiegel als je er langs loopt?

Verkrijgbaar in onderstaande modellen:

- Model MA6820 (80 * 60 cm) - vandaag slechts €99,99 ipv €199,99

- Model MA6810 (60 * 80 cm) - vandaag slechts €119,99 ipv €239,99

- Model MA9601 (90 * 60 cm) - vandaag slechts €129,99 ipv €259,99 - Dit model heeft een vergrootglas aan de rechterzijde van de spiegel, ideaal voor het aanbrengen van make-up.

- Model MA6808 (80 * 60 cm) - vandaag slechts €99,99 ipv €199,99

- Model 501501 (50 * 150 cm) - vandaag slechts €139,99 ipv €279,99

Highlights & specificaties

  • Luxe Design Badkamerspiegel met LED-verlichting
  • Geeft je badkamer (of andere ruimte) een zeer luxe uitstraling
  • De verlichting biedt sfeer en is ideaal tijdens het scheren of opmaken
  • Voorzien van hoogwaardig gehard veiligheidsglas
  • Zeer energiezuinig dankzij LED-technologie
  • Anti-condens systeem voorkomt het beslaan van de spiegel
  • Eenvoudig op te hangen; montageset meegeleverd
  • GRATIS verzending!
Toon details Verberg details