Uitverkocht

Luxe 3-in-1 Jocca Luchtreiniger

Niet leverbaar

Deze Jocca zal jouw woon- en werkklimaat flink verbeteren. Hij zorgt voor een zuivere lucht, aangename temperatuur en een betere luchtvochtigheid.

Stofdeeltjes, pollen, sigarettenrook, kooklucht, bacteriën, dierengeurtjes.. Het zijn allemaal deeltjes die heel klein zijn en onzichtbaar zijn voor het blote oog. Toch vervuilen deze deeltjes de lucht en kunnen ze zorgen voor lichamelijke klachten. Door gebruik te maken van deze Jocca luchtreiniger heb je minder snel last van allerlei klachten zoals bijvoorbeeld hooikoorts, astma en hoofdpijn. Maar dankzij de 3-in-1 functie kun je de lucht ook bevochtigen en koelen. Het is een ideaal apparaat voor het hele jaar!

Eenvoudig te verplaatsen

Deze 3-in-1 luchtreiniger zal jouw leefklimaat flink verbeteren. Hij zorgt voor een zuivere lucht, aangename temperatuur en een betere luchtvochtigheid. Met behulp van de handige afstandsbediening heb je met dit apparaat de volledige controle over je binnenklimaat. Het apparaat is dankzij de zwenkwieltjes ontzettend mobiel. Je kunt hem dus eenvoudig verplaatsen naar een andere ruimte en perfect rekening houden met je inrichting. Dit maakt het apparaat ook handig voor op kantoor. Een schonere en frissere lucht kan ook op de werkvloer natuurlijk geen kwaad.

Luchtkoeler

De koelfunctie van het apparaat werkt als volgt: in de luchtkoeler wordt water langs een rooster geleid. Door dit rooster wordt warme lucht uit de ruimte gevoerd. Hierdoor verdampt het water en koelt de lucht sterk af. De luchtkoeler geeft dan een heerlijke koele bries door de ruimte.

Specificaties

- 3 functies: bevochtigen, zuiveren en koelen

- Lichtgewicht en mobiel

- Op afstand bestuurbaar met afstandsbediening

- 3 snelheden van ventilatie

- Tankinhoud: 9 liter

- Luchtrichting aan te passen

- Power: 60W

- 220-240V ~ 50/60 Hz

- Afmetingen: 35 x 44 x 67 cm

- Gewicht: 9 kg

Highlights & specificaties

  • Luxe 3-in-1 Jocca Luchtreiniger
  • Zuiveren, bevochtigen en koelen met één apparaat
  • Zorgt voor een aangename en gezonde woon- en werkomgeving
  • Ideaal voor mensen met allergieën
  • Op afstand bestuurbaar met handige afstandsbediening
  • 3 snelheden van de ventilatie
  • Gemakkelijk verplaatsbaar door 4 zwenkwielen
  • Het hele jaar door nuttig!
  • GRATIS verzending!
Toon details Verberg details